Pamatykite: G. Rusytė ir V. Rumšas pasendinti 20-ia metų | kl.lt

PAMATYKITE: G. RUSYTĖ IR V. RUMŠAS PASENDINTI 20-IA METŲ

  • 0

„Tokios savęs dar nesu mačiusi. Labai gerai jaučiuosi!“, – sukurta išvaizda džiaugėsi Giedrė Rusytė.

Jau rytoj, šeštadienį, „Siemens“ areną drebins inovatyviausias metų šou – „Tech Top 2018“, kuriame žinomi žmonės paskelbs ir apdovanos geriausią metų techniką. Tarp nominacijų teikėjų – Agnė Jagelavičiūtė, Justinas Jarutis, Algirdas Kaušpėdas, Lavija Šurnaitė ir Paulius Skučas, Algis Ramanauskas ir Rimas Šapauskas, Sergejus Maslobojevas ir Aurelijus Rusteika.

Specialioje LED scenoje atlikėjai žada nustebinti technologiškai pažangiais šou, kuriuos sukurs Donatas Montvydas, Monique, Mantas Jankavičius, Monika Marija ir „Vilniaus Energija“.

Įsimintiną šou žada ne tik scenos žvaigždės, bet ir šou vedėjai – Vytautas Rumšas ir Giedrė Rusytė, žiūrovams paruošę ne vieną staigmeną. Jau anksčiau Giedrė Rusytė išdavė, kad būtent „Tech Top 2018“ scenoje pirmą kartą sukurs muzikinį pasirodymą ir dainuos prieš tūkstančius žmonių.

 

 

Tarp vedėjų ruošiamų staigmenų – ir humoristinis skečas apie išmaniuosius namų asistentus, specialiai pritaikytus vyresniajai kartai. Nufilmuoti šį siužetą prireikė išskirtinio pasiruošimo – kelias valandas kėdėse sėdėjusius vedėjus profesionali grimuotojų komanda pavertė neatpažįstamais ir pasendino dvidešimt metų.

„Tokios savęs dar nesu mačiusi. Labai gerai jaučiuosi!“, – sukurta išvaizda džiaugėsi G. Rusytė. Vedėjai patikina – humoro šiame šou tikrai netrūks, o specialiai sukurti video siužetai leis į techniką pažvelgti visai kitu kampu. Apdovanojimų metu technikos geriausius išbandys aktorė Ineta Stasiulytė, Paul De Miko bei Indrė ir Mantas Stonkai.

Kokį išradimą šou metu pristatys taip pasikeitę vedėjai ir kokių staigmenų dar pateiks nacionaliniai technikos apdovanojimai  – pamatyti gyvai galima jau rytoj Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyksiančiame „Tech Top 2018“ šou ir lapkričio 13-ąją, antradienį, per LNK.

GALERIJA

  • Pamatykite: G. Rusytė ir V. Rumšas pasendinti 20-ia metų
  • Pamatykite: G. Rusytė ir V. Rumšas pasendinti 20-ia metų
  • Pamatykite: G. Rusytė ir V. Rumšas pasendinti 20-ia metų
  • Pamatykite: G. Rusytė ir V. Rumšas pasendinti 20-ia metų
TV3 arch. nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS