Pažadą tesėjo: po „Žalgirio“ pergalės I. Krupavičius plaukus nusidažė žaliai | kl.lt

PAŽADĄ TESĖJO: PO „ŽALGIRIO“ PERGALĖS I. KRUPAVIČIUS PLAUKUS NUSIDAŽĖ ŽALIAI

LRT TELEVIZIJOS laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėjas Ignas Krupavičius pažadą tesėjo – po pergalingo mūšio su „Olympiakos“ ekipa Kauno „Žalgiriui“ prasimušus į Eurolygos finalo ketvertą jo plaukai įgavo žalią spalvą.

Penktadienio rytą, dar emocijoms neataušus, Kaune I. Krupavičius kartu su „Žalgirio“ sirgaliais skandavo komandos šūkius, kvietė į rytinę mankštą ir svarstė, kas Kauno klubo laukia pusfinalyje.

Penktadienio rytą I. Krupavičius rytinę mankštą ryte atliko su būriu ištikimų „Žalgirio“ aistruolių, tarp jų – ir Kauno „Žalgirio“ sirgalių klubo valdybos narys, sporto treneris Mindaugas Šatkus. Anot jo, įspūdingą pasiekimą pakartojusių žalgiriečių sėkmę lėmė keli esminiai faktoriai.

„Tokio jausmo kaip vakar nebuvo dvi dešimtis metų. Tai buvo kažkas nepakartojamo. Tai buvo kosmosas <...> Manau, kaltas užsivedimas, dvasia, tai, ką žaidėjai patys kūrė iš savo širdies, tai, koks yra mūsų treneris“, – LRT TELEVIZIJAI sakė M. Šatkus, jau besiruošiantis kelionei į finalo ketverto varžybas Belgrade, kurios vyks gegužės 18 ir 20 dienomis.

M. Šatkus kartu su bendraminčiais karts nuo karto primena apie savo ištikimybę mylimai komandai – įvairiuose Europos miestuose Lietuvos čempionų vardą jis „parašo“ bėgimo maršrutu.

M. Šatkaus nuotr.

„Žalgirio“ simboliai buvo „išbėgioti“ Tel Avive, Maskvoje, Pirėjuje, Barselonoje, taip pat ir Kaune.

GALERIJA

  • Ignas Krupavičius <span style=color:red;>(raudonu megztiniu)</span>
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

..fainas

tas Krupavičius..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS