Po 42-ejų santuokos metų išsiskyrė dainininkas E. Kučinskas | kl.lt

PO 42-EJŲ SANTUOKOS METŲ IŠSISKYRĖ DAINININKAS E. KUČINSKAS

Neseniai 61-ąjį gimtadienį atšventęs dainininkas Edmundas Kučinskas po 42-ejų santuokos metų išsiskyrė su žmona Galina Kučinskiene.

Klaipėdos miesto apylinkės teismas jų santuoką nutraukė dar balandžio 12-ąją.

Pranešimų, kad kliba dainininko šeimos pamatai, pasirodė prieš daugiau nei metus. Juos mįslingomis užuominomis pakurstė ir pats E. Kučinskas. Vienoje televizijos laidoje tuomet vedęs estrados grandas šmaikštavo, kad moterys jam patinka, kad stengiasi dėl jų scenoje, o pats gal net turi gerokai jaunesnę draugę. Vyras tuomet prasitarė, kad nepritaria žmonos darbui ir pomėgiui rūpintis beglobiais gyvūnais. 62-ejų G. Kučinskienė Klaipėdos rajone yra įkūrusi gyvūnų prieglaudą „Būk mano draugas“ ir visą savo laiką ir rūpestį skiria beglobiams, skriaudžiamiems, išmestiems gyvūnams. Dėl šios savo veiklos gerbiama moteris pernai net buvo nominuota „Metų klaipėdietės“ rinkimuose.

Kad poros keliai skiriasi, užuominų būta ir prieš E. Kučinsko 60-mečio koncertinį turą – jis rūpinosi savo dainomis, ji – gyvūnų choru: tuomet prieglaudoje glaudė per 200 keturkojų.

E. Kučinskas su žmona susipažino naktiniame klube, kur ji dirbo šokėja, ir ilgoms draugystėms laiko negaišo – vedė vos 19-os. Juodu susilaukė dukros Elinos.

Prieš kelis mėnesius pramogų pasaulį sudrebino kito scenos veterano Alekso Lemano skyrybos. Vyras taip pat ryžosi nutraukti ilgametės santuokos pančius – su žmona jis kartu praleido net 47-erius metus. Ir netruko įsipainioti į naujus – viešai pasipiršo 20 metų jaunesnei draugei Linai.

Rašyti komentarą
Komentarai (59)

Arklys

Niekam cia neidomu...

Dalija

Žilė galvoj, velnias uodegoje.Taip paprastai pas vyrus būna.Gaus jaunesnę, kuri išmelš pinigus ir išspirs kaip kokį įuniuką.

ignore

Tas Vyras---kvailas per visa pilva.....ko cia sprogti?ko nervuotis?kiekvienas-turi laisva valia.....dar nemaciau ,,nusprogusiu ,,moteru....reiketu tamstai---pagerti---Bilo-bil.....tik -nesprokit....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS