Policininkas tapo interneto sensacija: jo šokis daugeliui atėmė žadą | kl.lt

POLICININKAS TAPO INTERNETO SENSACIJA: JO ŠOKIS DAUGELIUI ATĖMĖ ŽADĄ

  • 9

Norvegijoje dirbantis policininkas tapo interneto sensacija.

Kai Norvegijos miesto Arendalo policijos patruliai darbo metu stabtelėjo prie šokių aikštelės, kurioje pašokti kartą per mėnesį susirenka vietinio miestiečių klubo nariai, jie nesitikėjo, kad vienas iš jų bus iškviestas šokiui.

Kaip rašo portalas Skandinavija.today, tačiau dar labiau nesitikėjo klubo šokėjai – aikštelėje jie išvydo puikiai šokantį tvarkos sergėtoją.

Pareigūnas Kim Eirik Lee Nygaard nežinojo, kad vienas šokėjas jį nufilmavo ir įkėlė jo šokį į socialinį tinklą "Facebook". Susižavėjimo kupinų komentarų lydimas įrašas pasiekė net Australiją.

 

 

"Labai svarbu susitikti su žmonėmis nekritinėse situacijose, svarbu, kad gyventojai mus žinotų ir mumis pasitikėtų," – sakė susijaudinęs, bet patenkintas policijos pareigūnas.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

geda ziuret

fagedas?

policija

Jeigu tie 240 policininku , kurie tampe ir dauze zmones Garliavoje pagal skvernelio isakyma, butu gelbeje mergaite, va tada ir mes galetume jais didziuotis. Juk ju tarpe buvo ir tevu, kurie turejo tokio pacio amziaus dukreles. Visada kai matau einant pro sali policininka, pagalvoju, ar sitas irgi ten buvo.Juk jie girdejo beviltiska mergytes riksma " zmones jus ar ne zmones" to riksmo negalima buvo negirdeti, jis ir dabar skamba doru zmoniu sirdyse.Sitos demes policija nenusiplaus niekad.

Nuostabu

Ot tokie policninkai ir turi būti,jis tikrai greitai nusikaltėį pavys,o mūsų policninkai aptukę ,surambėjė tikrai taip nepašoktų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS