Ruošiamas įpėdinis, užimsiantis „Sostų karų“ sostą | kl.lt

RUOŠIAMAS ĮPĖDINIS, UŽIMSIANTIS „SOSTŲ KARŲ“ SOSTĄ

Kitais metais pasirodysiantis „Sostų karų“ (angl. „Game of Thrones“) sezonas bus paskutinis, todėl tokia televizijos gigantė kaip „HBO“ privalės užpildyti atsiradusią tuštumą, kol to nepadarė konkurentai. Iki šiol „HBO“ televizijos serialų srityje buvo laikoma viena iš lyderių, siūliusi itin kokybiškus ir įsimintinus produktus: „Sopranai“ (angl. The Sopranos), „Blakė“ (angl. „The Wire“), „Vakarų pasaulis“ (angl. „Westworld“), „Tikras detektyvas“ (angl. „True Detective“), „Viceprezidentė“ (angl. „Veep“), jau minėti „Sostų karai“ ir daugelį kitų serialų.

Pamažu aiškėja, ką kompanija žiūrovams ruošia po šį dešimtmetį karaliavusio „Sostų karų“ finalo. „HBO“ pasirinko transliuoti J. J. Abramso naujausią televizinį kūrinį. Režisierius, scenaristas ir prodiuseris po dešimties metų pertraukos kurs naują produktą televizijai. Jeigu yra nežinančių, kuo ypatinga ši pavardė, priminsime, jog J. J. Abramsas sukūrė kultinį televizijos serialą „Dingę“ (angl. „Lost“), kaip kviestinis režisierius prisidėjo prie „Vakarų pasaulio“ kūrimo, o jeigu ir to negana, jis režisavo pirmąją naujosios „Žvaigždžių karų“ trilogijos dalį „Žvaigždžių karai: Galia nubunda“ (angl. „Star Wars: The Force Awakens“).

Apie naujausią kūrinį atskleista ir daugiau detalių – tai bus mokslinės fantastikos drama apie merginą, patekusią į kitą pasaulį po to, kai susidūrus nežemiškoms jėgoms merginos motina patenka į komą. Naujausia juosta turėtų vadintis  „Demimonde“ (pranc. „Pusė pasaulio“).

buvaukine.lt

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

serialas

„Westworld“) tai išvis geriausias serialas koks yra buvęs

SUSIJUSIOS NAUJIENOS