S. Gandžumianas sukūrė metų interjero spalvą | kl.lt

S. GANDŽUMIANAS SUKŪRĖ METŲ INTERJERO SPALVĄ

  • 1

Seržas Gandžumianas sukūręs ir prekybai pristatęs interjero dažų liniją, šį kartą atsižvelgęs į pasaulines spalvų tendencijas, sukūrė metų interjero spalvą, pagal kurią pagaminti dažai jau keliauja į parduotuvių lentynas.

„Žinomo dizainerio sukurtais dažais pradėjome prekiauti šią vasarą ir jau po mėnesio pajutome, kad būtent jie tapo vienais populiariausių. Po pusmečio pardavimų rezultatai patvirtino, kad Seržo Ganžumiano pasiūlyti atspalviai mūsų pirkėjams ištis patiko“, - teigia „Pentacolor“ prekės ženklo atstovas Kirilas Kokotkinas.

Anot jo, būtent todėl žinomas prekės ženklas paprašė Seržo sukurti ir metų splavą, kurią kasmet pristato kone visi stambiausi pasaulio dažų gamintojai.

„Didžiuojuosi, kad šiemet būtent man buvo patikėta sukurti 2018 metų spalvą, atsižvelgus į pasaulyje madingiausias spalvų tendencijas. Po kelių mėnesių bandymų ir ieškojimų ji gavosi tokia, kokios ir norėjau - pripildyta šilumos, jaukumo ir ramybės. Todėl šią spalvą, kuri tinka tiek gyvenamoms patalpoms, tiek biurui, pavadinau „jaukus kampelis“, - sako S. Ganžumianas.

Kad įsitikintų, jog spalva tikrai yra tokia, kokia ją sukūrė ir ant sienos, Seržas ją išbandė išdažydamas milžinišką patalpą. Ieškoti naujų spalvų ir inovatyvių dažų namams S. Gandžumianas sugalvojo neatsitiktinai. Jis priklausė tarptautinei interjero ir privačios architektūros konkurso „Tendencijos“ komisijai, pats ne kartą kūrė namų dizainą, todėl drąsūs ir madingiausi interjero sprendimai jam visada buvo labai artimi. Anot dizainerio, per spalvas žmonės gali išreikšti save, todėl, kaip ir aprangoje, taip ir namuose, svarbu turėti savitą stilių. Kelionės ir įvairūs projektai jį įkvėpė kurti bei atrasti kažką naujo – kažką, ko dar neturime Lietuvoje.

„Jau daugelį metų „verdant“ intensyviame kūrybiniame gyvenime, mane labai žavėjo plačios interjero dizaino galimybės, kurios, be abejo, yra neatsiejamos nuo spalvų. Be to, keliaudamas ir domėdamasis kitose šalyse vyraujančiomis inovacijomis, pastebėjau, kad ten vis labiau populiarėja iš anksto jau paruošti dažai. Jie yra pranašūs tuo, jog net ir po kelių metų sugalvojus tokia pačia spalva perdažyti kitą kambarį ar šalia esančią sieną, spalva nesiskirs, kadangi ji bus paruošta gamykloje, naudojant specialų įrenginį. Dėl to užsienyje labai populiaru rinktis iš jau sumaišytų dažų paletės, nes prireikus visuomet galima perdažyti labiausiai patikusia spalva“, – pasakoja S. Gandžumianas.

Visą S. Ganžumiano jau paruoštų dažų kolekciją galima rasti visose prekybos tinklo „Senukai” parduotuvėse.

GALERIJA

  • S. Gandžumianas sukūrė metų interjero spalvą
  • S. Gandžumianas sukūrė metų interjero spalvą
Vytautės Stankevičienės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

interjero dizainere

kaimynas nusipirko jo kolekcijos spalva - buvau pasibaisejus, perkalbejau. labai nykios preskos spalvos. ir net nemadingos...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS