S. Stavickis-Stano antrą kartą vedė savo trijų vaikų mamą | kl.lt

S. STAVICKIS-STANO ANTRĄ KARTĄ VEDĖ SAVO TRIJŲ VAIKŲ MAMĄ

  • 4

Dainų autorius Stanislavas Stavickis-Stano gerbėjams pranešė džiugią žinią. 

"Prieš 10 metų mudu su Indre Stavickiene prisiekėme būti kartu amžinai, kol mirtis mus išskirs. Tačiau giltinės su dalgiu nesulaukėme ir išsiskyrėme  (oficialiai) jau po gerų poros metų. Atrodė, kad jau visam laikui. Tuo metu turėjome vieną vaiką – Ričardą", – asmeninio gyvenimo akimirkas prisimena atlikėjas. 

Antradienį priešpiet Vilniaus santuokų rūmuose jie meilę vienas kitam prisiekė dar kartą.

"Šiandien auginame jau tris vaikus – Ričardą, Adomą ir Joaną. Dabar Ričardas su Adomu mokykloje ir darželyje, o mes – Joana, Indrė ir tie patys liudininkai kaip ir prieš dešimt metų (Tadas Bruzgulis ir Svetlana Stavickaja) – einam į "zagsą". Labai tikimės, kad mus vėl sutuoks. Taip, tai tėra formalumas, bet tas formalumas įrėmina dešimt neįtikėtinų metų su tokiais beprotiškais likimo vingiais ir išbandymais, kad atrodytų dviems žmonėms to ryškiai per daug. Bet, pala, nebe dviese, mes jau penkiese, atlaikysim dar trigubai tiek", – džiugesio neslėpė Stano.

Vyras teigė supratęs, kad per daug naivu manyti, jog jo gyvenimas yra tik jo rankose. "Per daug nuostabių dalykų atsitinka gyvenime. Esu dėkingas", – teigė Stano.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

R

Bebalsis...

Anonimas

dar vienas cirkas,ar visiems rupi kiek kas turi vaiku?

Hmmm

Tu kaip stirlicas stanai,,,,9metus nebuvo namuose ir gavo pranešimą,kad gimė jam sunus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS