V. Baumila apie netikėtą meilę: ji prasidėjo, kai gyvenau Londone | kl.lt

V. BAUMILA APIE NETIKĖTĄ MEILĘ: JI PRASIDĖJO, KAI GYVENAU LONDONE

  • 1

Dainos ,,Ant mašinos stogo” atlikėjas Vaidas Baumila – itin skirtingų transporto priemonių entuziastas. Jo garaže stovi du ,,plieniniai žirgai” – motociklai „Triumph“, tačiau norėdamas tausoti aplinką, dainininkas jau galvoja apie elektrinio „Nissan Leaf“ pirkimą.

„Meilė motociklams prasidėjo, kai gyvenau Didžiojoje Britanijoje ir Londone mačiau jais važinėjančius stilingus vyrus. Tuomet galvojau, kad, kai turėsiu pinigų, tokį tikrai nusipirksiu. Ir kai susitaupiau, nusipirkau. Man atrodo Lietuvoje buvau vienas pirmųjų nusipirkęs „Triumph“ motociklą“, – apie meilę motociklams pasakojo Vaidas laidoje.

Paklaustas apie vairavimo ypatumus, dainininkas neslėpė manantis, kad yra geras vairuotojas: „Aš gražiai vairuoju, neužlindinėju, bet pralindinėju tarp automobilių. O labiausiai mane nervina posūkių nerodantys vairuotojai, ypač tuomet, kai ieško vietos prisiparkuoti“, – kalbėjo V. Baumila.

Laidos vedėjai Evitai Kamarauskaitei-Jonauskei pasiūlius pasikalbėti užlipus ant automobilio stogo, Vaidas nei kiek nesutriko ir neabejodamas ryžosi šiai avantiūrai: „Ant mašinos stogo jau esu šokęs. O šiaip, ne ant stogo, bet ant mašinos, esu daręs ir visokių kitokių dalykų”, – juokavo atlikėjas.

Paklaustas apie svajonių automobilį, jis prasitarė, kad tai – milžiniškas ir legendinis „Ford Bronco“ ir papasakojo, su juo susijusią pikantišką istoriją.

Apie šią istoriją ir tai, ar Vaidas Baumila mėgsta greitį, ar dar bandys dalyvauti Eurovizijoje, žiūrėkite jau šį šeštadienį, vasario 9 dieną, 10.30 val.  įsijungę TV6 ir „Autopilotą“.

GALERIJA

  • V. Baumila apie netikėtą meilę: ji prasidėjo, kai gyvenau Londone
  • V. Baumila apie netikėtą meilę: ji prasidėjo, kai gyvenau Londone
  • V. Baumila apie netikėtą meilę: ji prasidėjo, kai gyvenau Londone
  • V. Baumila apie netikėtą meilę: ji prasidėjo, kai gyvenau Londone
TV6 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ALGIS

Žurnaliūgos , rašot apie bet ką

SUSIJUSIOS NAUJIENOS