Žinomi TV veidai įsikūnijo į skirtingus istorinius laikotarpius | kl.lt

ŽINOMI TV VEIDAI ĮSIKŪNIJO Į SKIRTINGUS ISTORINIUS LAIKOTARPIUS

  • 3

Jau šį sekmadienį – projekto „Geriausi mūsų metai. 100-mečio šou“ premjera. 

Lietuvos 100-mečiui skirtame projekte bus prisiminti prabėgę mūsų šalies dešimtmečiai. Kiekvieną sekmadienio vakarą su žiūrovais sveikinsis šmaikštusis Mindaugas Stasiulis ir charizmatiškasis Marijonas Mikutavičius. Jie pristatys besirungiančius dešimtmečius. Kompaniją jiems palaikys elegancijos įsikūnijimas – Gabrielė Martirosianaitė. Tituluota gražuolė rūpinsis, kad tarp laidos vedėjų nekiltų konfliktų – juk kiekvienas norės, kad laimėtų būtent jo dešimtmetis.

Likus vos keletui dienų iki projekto premjeros, laidos vedėjai įsiamžino stilingoje fotosesijoje. Kiekvienas iš jų įkūnijo skirtingą istorinį laikotarpį. M. Mikutavičius virto tarpukario džentelmenu, M. Stasiulis įsikūnijo į devintojo dešimtmečio disko puošeivą, o G. Martirosianaitė – šių dienų stiliaus dievaitę. Laidos vedėjų stilių kūrė dizaineris Egidijus Rainys ir stilistė Kristina Mališauskienė.

Svarbiausią balsą „Geriausi mūsų metai. 100-mečio šou“ turės studijoje sėdintys 100 jaunų žiūrovų. Jie balsuos, kuris dešimtmetis paliko didesnį įspūdį. Jaunimas spręs kuris dešimtmetis yra vertas geriausiojo vardo. Lietuvos atkūrimo šimtmečiui skirtame projekte nuobodu nebus – laidos metu skambės laiko patikrinti hitai, bus prisimintos nepelnytai primirštos istorinės asmenybės, technikos išradimai.

Jau pirmoje metų projekto laidoje pasirodys ir ryškiausios pop muzikos, estrados žvaigždės: „X Faktoriaus“ finalininkė Monika, Jeronimas Milius ir Povilas Meškėla, Radži, Egidijus Sipavičius, Algis Frankonis, Romas Bubnelis, „Lietuvos talentų“ nugalėtojas Kasparas, grupė „Mango“.

„Geriausi mūsų metai. 100-mečio šou“ premjera – vasario 18 d., 19.45 val. per TV3.

GALERIJA

  • Žinomi TV veidai įsikūnijo į skirtingus istorinius laikotarpius
  • Žinomi TV veidai įsikūnijo į skirtingus istorinius laikotarpius
  • Žinomi TV veidai įsikūnijo į skirtingus istorinius laikotarpius
  • Žinomi TV veidai įsikūnijo į skirtingus istorinius laikotarpius
  • Žinomi TV veidai įsikūnijo į skirtingus istorinius laikotarpius
N. Bieranco nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

NA NA

Mikutavičiau ,______Smetona buvo žydų parankinis ,o tu kieno tapai ,Stasiulis ,kaip visada ieškantis laimės ,o mergaičiukė, jau šiuolaikinė tikriausiai laukia kol, kas nors pačiupinės ir galės toliau karjeros laiptais kilti į viršų ,,,,sėkmės ,gyvenk šia diena ,nes vakarykštė jau praėjo ,o rytojus dar neatėjo ,,,

jonas

stasiulis lopas kaip turi but

tas stasiulis apgailetinas

nori kazka pavaizuot bet ,gaunas snipstas.turetu suprast kad neturi charizmos ,nelisk i tv . stasiulis ir jankevicius.abu apgailetini.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS