E. Vareikis Seimo darbuotojas užvertė laiškais su erotiniais motyvais | kl.lt

E. VAREIKIS SEIMO DARBUOTOJAS UŽVERTĖ LAIŠKAIS SU EROTINIAIS MOTYVAIS

  • 12

Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos vyresnioji patarėja Laima Vengalė-Dits sako, kad Seimo frakcijų referentėms ir parlamentarų padėjėjoms siųstus Seimo nario Egidijaus Vareikio laiškus galima vertinti kaip seksualinį priekabiavimą.

Taip pareigūnė komentavo portalo delfi.lt. trečiadienį paskelbtus „valstiečių“ atstovo E. Vareikio siųstus eilėraščius su erotiniais motyvais.

Seimo narys, valstiečių žaliųjų frakcijai priklausantis E. Vareikis jau keletą metų Seimo moteris užverčia dviprasmiškais savos kūrybos eilėraščiais ir nuotraukomis.

Uždraustų fantazijų upės, lyg ryto ištįsusios aistros, mirtinos nuodėmės, uždraustas vaisius, nuodėmių lietus, gėdos drugiai – tai tik keletas E. Vareikio siuntinėjamuose eilėraščiuose aptinkamų motyvų. Visi laiškai iliustruojami moterų fotografijomis, vienoje jų matyti moteris nuoga krūtimi.

„Kiek peržiūrėjau vaizdą ir turinį, yra ir paveikslėliai, apsinuoginusi mergina sėdi, šalia jos vyras, minimi erotiniai sapnai, aistra, nuodėmė, kūniškumas, nuodėmingas rytas, uždraustas vaisius, bučiuotis rojaus sode – turinį kiekvienas žmogus įvertintų labai individualiai, bet tai nėra susiję su dalykinėmis savybėmis. Toks žinučių turinys, aišku, neturėtų būti siunčiamas kolegoms, arba dėstytojas neturėtų siųsti studentams, nes kiekvienas žmogus tikrai tą gali priimti kaip seksualinį priekabiavimą“, – portalui sakė L. Vengalė-Dits.

„Galų gale, bet kuri mergina, gavusi tokią žinutę, gali sutrikti ir labai nesmagiai pasijusti, nes nežinos, ko tokiais laiškais iš jos norima – ar tai būtų darbdavys, ar kolega. Tai nėra niekaip susiję su darbu“, – pridūrė ji.

E. Vareikis portalui tvirtino siuntinėjęs eilėraščius įvertinimui ir sakė nesiekęs prie niekieno priekabiauti. Parlamentaras teigė, kad jau atsiprašė merginų, kurioms jo veiksmai atrodė nederami.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Algirdas

Gerti-negalima, rujoti-negalima.Pradek rukyti E.Vareiki.:)

taip taip

VA TAIP IR ROJUJA TOKS KOMENTARISTAS broske ,tiksliau brisius ..KUR NETINGI ..juk arteja pavasaris ane brisiau ..lok kiek tik nori ..

ai

jis iš Pijaus Gandrauskio sektantų , meniška siela , buvęs pijokas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS