G. Landsbergis: vyksta „valstiečių“ karas prieš visus | kl.lt

G. LANDSBERGIS: VYKSTA „VALSTIEČIŲ“ KARAS PRIEŠ VISUS

Valdantieji siekia konflikto su visomis opozicinėmis partijomis ir prezidente, mano Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis.

Tuo tarpu, kuriamos Seimo komisijos turėtų tirti teisės aktus, ne jau tirtą praeitį.

„Tikrai nepasakyčiau, kad dabar politikoje vyksta karas. Matyčiau „valstiečių“ karą prieš visus. Ir tai jau tęsiasi ne pirmą sesiją. Tai veiksmai prieš konservatorius, prieš liberalus, prieš prezidentę. Nors ji pati ilgai neigė tai ir sakė, kad to nėra“, - „Žinių radijui“ sakė G. Landsbergis.

Politiko teigimu prieš jo partiją nukreiptos Seimo komisijos, o prieš opozicinius socialdemokratus nukreipti įstatymų projektai, galintys uždrausti jų lyderiui Gintautui Paluckui kandidatuoti Europos Parlamento rinkimuose.

Tikrai nepasakyčiau, kad dabar politikoje vyksta karas. Matyčiau „valstiečių“ karą prieš visus. Ir tai jau tęsiasi ne pirmą sesiją.

„Tačiau čia dar ne pabaiga - norima atimti pinigus iš opozicijos ir atiduoti savo koalicijos partneriams. Pati įstatymo formuluotė akivaizdžiai pritaikyta dabartinei situacijai“, - teigė konservatorių frakcijos vadovas.

G. Landsbergis pastebėjo, kad 1,9 mln. eurų dydžio Klaipėdos uosto ieškinys prieš liberalų lyderį Eugenijų Gentvilą buvo inicijuotas nežinant uosto valdybai.

„Taip išeitų, kad Vyriausybei pavaldžios valstybės įmonės vadovas atidaro dar vieną frontą, šį kartą prieš liberalus. Reikėtų paklausti premjero ar čia viskas tvarkoje, kuomet tokio kalibro įmonė taikosi į opozicinės partijos vadovą. Mano supratimu, turėtume turėti didelę diskusiją ar nėra valstybės aparatas naudojamas prieš opozicines partijas“, - svarstė konservatorius.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

DĖL SNORO AFEROS

D.GRYBĘ - MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

pranasai

dedukas kalba apie krauja, anukas apie kara ir gelezine tvarka savo partijoje, kas per dinastija, kas per pranasavimas

...

Che, ar kada 'konservai' galėjo nemelavę: "Matyčiau „valstiečių“ karą prieš visus. Ir tai jau tęsiasi ne pirmą sesiją" - tai kad: tą karą prieš 'valstiečius' pradėjot jūs IŠKART po rinkimų kai sužinojot kad lovio netekot: "Jie pavasario nesulauks... nesulauks jie pirmų bulvių"... O tie 'valstiečiai' ne tik viščiukus skaičiavo, bet ir kito derliaus sulaukė, ir toliau sėkmingai sukas... ir - DARBUOSIS sėkmingai toliau jei jus, 'konservus', susodins kol jūs perversmo nesukurstėt. Ir tam juos ragina Tauta, jūs gi - VISAI susikompromitavę... nors dar ir bandot prezidente manipuliuot.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS