L. Linkevičius: su Vokietija laikomės tų pačių vertybių | kl.lt

L. LINKEVIČIUS: SU VOKIETIJA LAIKOMĖS TŲ PAČIŲ VERTYBIŲ

  • 7

Penktadienį Palangoje įvyko Baltijos valstybių ir Vokietijos užsienio reikalų ministrų 3+1 susitikimas.

„Baltijos šalys ir Vokietija yra suinteresuotos tęsti strateginį dialogą. Šio kasmetinio tradiciškai vykstančio formato tąsa – mūsų šalių solidarumo ir vienybės patvirtinimas, kad laikomės tų pačių vertybių ir principų“, – sakė L. Linkevičius.

Tai jau aštuonioliktas ir penktasis Lietuvoje nuo 1996 metų vykstantis susitikimas.

Baltijos šalių ir Vokietijos užsienio reikalų ministrai aptarė ES ateities, pasiruošimo deryboms dėl daugiametės ES finansinės perspektyvos, Baltijos regiono saugumo, santykių su Rusija bei Rytų partnerystės klausimus.

Susitikimo metu ministras taip pat pabrėžė, kad Vokietijos vaidmuo ypač svarbus ne tik užtikrinant Baltijos valstybių ir regiono saugumą, bet ir išsaugant Europos vienybę nūdienos politinių iššūkių akivaizdoje.

L. Linkevičiaus pokalbyje su naujuoju Vokietijos užsienio reikalų ministru Heiko Maas buvo aptarti ir aktualūs dvišalio bendradarbiavimo klausimai. Lietuvos užsienio reikalų ministras padėkojo Vokietijos užsienio reikalų ministrui už Vokietijos prisiimtą atsakomybę prisidedant prie NATO Rytinės sienos saugumo užtikrinimo Lietuvoje, rašoma URM pranešime.

L. Linkevičius pakvietė Vokietijos užsienio reikalų ministrą atvykti į Lietuvą dvišalio vizito šiais metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

tavo komsorge vertybes...

kaip gejo siknaskyles skaistybes......

Anonimas

Tas vertybių laikytojas pamiršo atsisegti apatinę švarko sagą, kad matytųsi klynas , kas taip madinga tarp visokių mažumų...pažiūrėkit į nuotrauką......tai viena iš pagrindinių jų "vertybių"...

Liėtuvis

Jis greišiau žiuri kaip i diena po puse keulės suryti, tikrai nedaugiau)))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS