Lietuva ir Lenkija baigia teisiškai nustatyti šalių sieną | kl.lt

LIETUVA IR LENKIJA BAIGIA TEISIŠKAI NUSTATYTI ŠALIŲ SIENĄ

  • 9

Prezidentė Dalia Grybauskaitė pateikė Seimui ratifikuoti dvišalę Lietuvos ir Lenkijos sutartį, kuria bus baigti tvarkyti formalumai dėl Lietuvos ir Lenkijos sienos įteisinimo.

Šią sutartį Lietuvos ir Lenkijos prezidentai pasirašė vasarį.

Lietuvos ir Lenkijos siena galutinai buvo nustatyta 1996 metais, tačiau toje sutartyje buvo numatytas papildomas teisinis susitarimas, kuris teisiškai pabaigtų sienų įtvirtinimo procesą.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

...

Tautų lyga bankrutavo, tai ir jos sprendimai niekiniais tapo. Tas pats ir fašistinė Vokietija - kas jėga primesta, nesiskaito.

Anonimas

1939 metais Lietuva ir Vokietija pasirase sutarti del okupuoto Memelio Krasto grazinimo Vokietijai. SUTARTIS GALIOJA.. Klaupkites pries STALINA ir melskites uz tai kad ,,grazino,, Wilno ir MEMELIO Krastus . Geras zmogus o jus ant jo sudus pilat. Zinokit, kad ateina laikas kai tos GALIOJANCIOS sutartys bus pakeltos ir bus pareikalauta jas vygdyti. Jokie Helsinkio susitarimai del sienu jau SENIAI negalioja. Ruoskites.

tą sieną

visų pirma reikia tinkamai prižiūrėti ir neįleisti jokių musulmonišku žiurkiu ieškančiu kur geriau paėst.Imkit pavyzdį iš Vengrijos, Austrijos o dabar jau ir iš Italijos ir Graikijos.Lūūūūzeriai..tik ir žinot svetimiems i sikna lysti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS