N. Venckienė prašo JAV teismo išleisti ją į laisvę | kl.lt

N. VENCKIENĖ PRAŠO JAV TEISMO IŠLEISTI JĄ Į LAISVĘ

  • 18

Buvusi teisėja ir parlamentarė Neringa Venckienė paprašė Jungtinių Valstijų teismo išleisti ją iš Čikagos kalėjimo, kad galimos ekstradicijos galėtų laukti laisvėje stebima elektroninėmis priemonėmis.

Ranka trečiadienį rašytame laiške N. Venckienė teigia, kad jos suėmimo metu koledžą lankantis aštuoniolikmetis sūnus turi vienas prižiūrėti namą Čikagos priemiestyje, skelbia naujienų agentūra „Associated Press“.

Šiuo metu vietos teismai svarsto N. Venckienės prašymą atidėti ekstradiciją, kol nebaigta prieglobsčio prašymo procedūra. Teismo sprendimu, jos ekstradicija antradienį sustabdyta savaitei.

Lietuvos prokurorai siekia N. Venckienės grąžinimo į Lietuvą, kad jai galėtų būti pateikti kaltinimai dėl teismo sprendimo perduoti dukterėčią motinai nevykdymo, tvirkinimo, neteisėto informacijos rinkimo ir kitų nusikaltimų.

N. Venckienė amerikiečius bando įtikinti, kad Lietuvoje jai gresia nužudymas, nes ji esą padėjo atskleisti įtakingų pedofilų tinklą.

Lietuvos prašymu N. Venckienė JAV suimta nuo vasario mėnesio.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Dilgele

Kiek zinau,kuoktelejusius uzdaro i ligonine.O cia tiek ju daug pasireiskia.Itariu,kad rasineja etatiniai iskrypeliu parankiniai.Kaip skalbia bet kuri pranasyste,ateina pasaulio pabaiga.Ten,kur didziausi iskrypeliu lizdai,viska Dievas nusluos ugnimi,kaip buvo su iskrypeliu Sodoma ir Gomora.Isnaikins ir jus.Tik netikejau,kad Kaune tiek iskrypeliu

bradegoms

..je,je ,je tegul imeta ja I Sirija,gales kitokis pasakas sekti. ten jai vieta .mamos su skaudanciom sirdimis atsikveptu; I karstus taskus nusikaltelius,,patys nustips

gedingai rezisieriai-apsauga!

gudri lape is Garliavos mulkina amerikos teisesauga ;pagrindine ped. tai jos seimyna; vis dar staksi moteriske suka smegenis ;mat ja kazkas Lietuvoje zudys .O ne. Ja saugos ,kad teisti uz visa ka ji sumaste,uz netektis ir skausma,uz Lietuvos teisesaugos smeista ,kad ne uzgimtu dar vienas blogio diegas-chameleonas,sagos ta madam,saugos lietuviai savo nukrypele ,kad nesidaugintu panasios atplaisos .biaurastis!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS