P. Gražulis užsimojo uždrausti konservatorių partiją | kl.lt

P. GRAŽULIS UŽSIMOJO UŽDRAUSTI KONSERVATORIŲ PARTIJĄ

  • 133

Seimo narys Petras Gražulis ėmėsi žygių uždrausti konservatorių partiją.

Politikas konservatorius vadina teroristine partija ir mano, kad jie kelia didžiulį sąmyšį valstybėje. P. Gražulis Seime įregistravo rezoliuciją, kuria prašoma sustabdyti partijos veiklą.

„Seimas yra išrinktas demokratiniu būdu ir dabar, jeigu nubalsuoja ne taip arba kitaip negu mano konservatoriai, jie daro didžiulį sąmyšį valstybėje. Aš manau, kad tai yra labai naudinga Rusijai, tai yra konservatorių pozicija, kad būtų paralyžiuotas valdžios darbas. Aš įtarčiau, kad jie yra ne tik teroristinė organizacija, bet ir labai gera užmaskuota Rusijai tarnaujanti organizacija“, – apie užmojį uždrausti konservatorių veiklą feisbuke pakomentavo politikas.

Penktadienį įregistruotame dokumente teigiama, kad TS-LKD jau yra Seimo pripažinta teroristinės organizacijos požymių turinčia grupuote, be to, partija ir jos frakcija parlamente esą bando nekonstitucinėmis priemonėmis užgrobti valdžią, jos narių pasisakymai esą grubiai ir ciniškai prieštarauja Konstitucijai, yra nesuderinami su visuotinai pripažintomis tarptautinės teisės normomis.

P. Gražulis kreipiasi į Vyriausybę ir Teisingumo ministeriją, kad šios pagal kompetenciją imtųsi stabdyti partijos kaip juridinio asmens veiklą ir pradėtų partijos likvidavimo procesą.

P. Gražulio registruota rezoliucija feisbuke pasidalijo konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis. „Aha, na tai priėjom liepto galą“, – daugiau žodžių apie P. Gražulio planą nerado G. Landsbergis.

Beje, šiais metais tai jau ne pirmoji P. Gražulio rezoliucija dėl konservatorių. Sausį Seime politikas užregistravo rezoliuciją dėl konservatorių psichinės sveikatos gydymo.

Projekte siūloma konstatuoti, kad daugelis pastarojo meto Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos atstovų pareiškimų ir veiksmų „turi akivaizdžių klinikinių paranojos, persekiojimo manijos ir šizofrenijos požymių“.

GALERIJA

  • P. Gražulis užsimojo uždrausti konservatorių partiją
Rašyti komentarą
Komentarai (133)

Arvydas

Aferistai gražuliai teršia Lietuvos įvaizdį, klaidina, naudojasi naivių rinkėjų emocijomis,ko labai siekia Kremliaus specialios tarnybos.

Ordinatė

Kieno, kaip ir dėl ko protelis pasimaišo - būna įvairiai. Petro Gražulio - ant konservatorių. Kas tik apie ką pradeda diskutuoti, trečias brolis Petriukas tuoj apsižergia konservatorius. Keista, kad visi suvokia jo pliauškalų kvailumą, bet iš karto į snukį neduoda. Sako, kad su durnu - du turgu arba duok durniui kelią. Bet ateina laikas, kai kelio duoti nebegalima net durniui, nes jo durniavimas darosi pavojingas. Antai šiandien Seime šitas glušas pareiškė, kad TS yra pripažinta teroristine organizacija. Kieno pripažinta, kokie dokumentai tai galėtų patvirtinti? Niekieno, išskyrus patį Gražulį. O posėdžiui pirmininkavęs Kirkilas net nesiteikė pliurpalių sudrausti.

ANEKDOTAS

Užgrobia Lietuvoje valdžią nacionalsocialistai vadovaujami M.M.Urzos ir surengia seimo teismą. Išrikiuoja visus seimo narius ir klausia kiekvieno: - Konservatorius? - Taip. - Sušaudyt. - Konservatorius? - Taip. - Sušaudyt. - Konservatorius? - Ne. - Priimt į konservatorius ir sušaudyt.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS