Parlamentarai skuba mėgautis žiemos kelionėmis | kl.lt

PARLAMENTARAI SKUBA MĖGAUTIS ŽIEMOS KELIONĖMIS

  • 8

Nors oficialių atostogų Seimo nariai neturi, laikotarpiu tarp sesijų, kai plenariniai posėdžiai nevyksta, kai kurie ruošiasi vykti į keliones užsienyje, rašo "Lietuvos žinios". Paskutinis šios rudens sesijos plenarinis posėdis vyks pirmadienį, o po to dalis parlamentarų žada atsikvėpti užsienyje.

Nuosavą vilą prie Viduržemio jūros Turkijoje, netoli Antalijos kurorto, turintis socialdemokratas Bronius Bradauskas saulėtoje pakrantėje šįmet planuoja sutikti Naujuosius metus, o Seimo Liberalų sąjūdžio (LS) frakcijos seniūnas Eligijus Masiulis su žmona šia proga vyks į Maskvą.

Naujuosius metus svetur sutikti planuoja ir Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos narys Antanas Matulas, tačiau neišdavė kur. Jo frakcijos kolega Donatas Jankauskas suplanavęs vienos savaitės kelionę į Ukrainą slidinėti. "Tvarkietis" Remigijus Žemaitaitis vylėsi, kad šiais metais ir jam pavyks išvažiuoti paslidinėti.

Seimo vicepirmininkas "tvarkietis" Kęstas Komskis po Naujųjų su draugais savaitei išvyks į Izraelį. Anot jo, tai bus piligriminė kelionė.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

kumuniagu

palikuonis kenkejas

o

pas lukašių į bulbašiją brdauskas nenori? Taigi ten svajonių šalis, ar ne, komuniaga?

bb

Bradauskas...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS