Premjeras sieks, kad tyrimo medžiaga būtų paskelbta be užtušuotų vietų | kl.lt

PREMJERAS SIEKS, KAD TYRIMO MEDŽIAGA BŪTŲ PASKELBTA BE UŽTUŠUOTŲ VIETŲ

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis žada siekti, kad visuomenei būtų pateikta visa parlamentinio tyrimo medžiaga dėl nederamos interesų grupių įtakos šalies politinei sistemai.

„Premjeras mano, kad visa tyrimo medžiaga turi būti pateikta visuomenei, išviešinta, ir sieks, kad tai būtų padaryta“, – BNS sakė premjero atstovas spaudai Tomas Beržinskas.

Šią savaitę žiniasklaida paskelbė išslaptintą Valstybės saugumo departamento informaciją apie verslo koncerno „MG Baltic“ įtaką. Dalis teksto rašte yra užtušuota.

Tyrimo vadovas parlamentaras Vytautas Bakas sako, kad tai yra mažiau nei trečdalis visos medžiagos.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ir

ne tik skelbti, bet imtis veiksmų, kad juos nušalinti taisant sudariusią padėtį išieškant padarytą žalą tautai ir valstybei , nes atspėti ne labai sunku - tik kurie užvaldė šilumos ūkį imtinai iki šios dienos (žali valdžioje daugiau nei metai) nieko ne padaryta, kad būtų sutvarkytas šilumos ūkis pagal ES direktyvas ir sumontuoti kiekvienam vartotojui apskaita (skaitiklia) -esamai situacijai toks balaganas tinkamas tik suinteresuotai grupei - kiek noriu tiek šildau,-vieni sėsi pirtyje, kiti šąla, o esant apskaitai vartotojas šildysis pagal poreikį, ir mokės atitinkamai pagal rodmenis. Modernizavimas ir jo kaina-ragas, kainos bendru mastu- antra tiek ir pan. Rusai nepuola -laukia kol visai susinaikinsim , o tada ateis kaip išgelbėtojai, nes tai kas yra dabar ne baudžiava, bet visuotinis valstybės vėžys, kuris uzurpavo valstybę ir tai kas vyksta dabar tai tik viena grupuotė kitus keičia.

Bunkeris

Žinoma , visa informacija turi būti paviešinta , nes viešumas gali parodyti kurie politikai ar politinės partijos buvo linkusios tūnoti "šešėlyje" .... Manau , kad šis politikų galimai šešėlinis verslas , turėjo tam tikrų nusikalstamumo požymių ...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS