Prezidentė: tai manipuliacija demokratija | kl.lt

PREZIDENTĖ: TAI MANIPULIACIJA DEMOKRATIJA

Komentuodama parlamentarų sprendimą nepritarti neeilinės Seimo sesijos programai, prezidentė  Dalia Grybauskaitė sako, kad tai manipuliacija demokratiniais instrumentais. Pasak jos, taip norima nukreipti dėmesį nuo valdančiąją daugumą krečiančių problemų.

„Tai labai panašu į manipuliaciją demokratiniais instrumentais bandant nukreipti dėmesį nuo valdančiąją daugumą krečiančių problemų“, – sakė prezidentė.

Sesiją inicijavo opozicija. Tačiau dauguma valdančiųjų nepritarė jos programai ir todėl sesija neįvyko. Opozicija siūlė svarstyti, ar pradėti Darbo partijos juodosios buhalterijos byloje nuteisto Vytauto Gapšio apkaltą. Taip pat norėjo inicijuoti parlamentinį tyrimą dėl Darbo partijos prieš maždaug dešimtmetį neapskaitytų beveik 7 milijonų eurų.

Opozicijos atstovai tikina, kad sesija vis tiek nėra baigta, o numatyti posėdžiai turi įvykti kitą savaitę. Tuo metu neeilinę sesiją blokavę valdantieji apkaltino opoziciją, kad ji pati šiai sesijai nepasirengė ir į ją nesusirinko.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Taigi

tuoj eilinė sesija. Kam gaišti laiką. Gapšys niekur nepabėgs.

tam o

tik nesakyk, kad pensininkai "ant išmirimo" ribos, nes kas, jei ne pensininkai maitina savo tūkstančiais banditus? ar tu turi tiek tūkstančių, kie jų turi "vargšai" pensininkai? Jei per LNK kas nors bruka įtartinus sandorius, tai visi gali prieštarauti, nepasikliauti tiems brukimams, juk tam protas žmonėms ir duotas. Yra daug neigiamų dalykų, todėl reikia ir būtina su negerovėmis kovoti, viešinti. Bet karinė įtampa ne brukama, ji jau egzistuoja, to nesupranta tik tie, kurie nebuvo 50 metų ruskių okupacijos gniuždomi. Todėl Lietuvai gynybinės jėgos būtinos, kam nepatinka, gali varyti į ruskyną, į putlerio rojų, ten jau nepasiskųsi nei gyvenimu, nei darbu - gausi kulką ant kokio nors tilto, ir baigsis putlerio pasaka. Be abejo, joks simonko neturi teisės rioglintis mums ant galvų. Mums ir be simonko yra apie ką galvoti. Algos ir pensijos visų mažiausios, bet gi valdančioje daugumoje visi jūsų išrinktieji, kurie sau jas pasikėlė, tai ko rypaujate? juk valdo socialistai, džiaukitės.

išsižiojo komunistų

vergai. Patys vagia, patys rėkia, visai, kaip jų mokytojas putleris. Je ne prezidentė, tai mes visi seniai ruskiams batus valytume, žinoma, tik ne tie vatnikai, kurie keikia prezidentę, nes ji juos prispaudė ir jie nebegali taip drąsiai vogti, ir himnų ruskynui giedoti. kadangi seime yra labai remiančių ruskių politiką, net kai kurios ruskių personos užsibarikadavusios lietuviškomis pavardėmis, tai aišku, kad ta socdeminė dauguma neleis savęs nei kritikuoti, nei ydų ar vogimo faktų parodyti. Kam Lietuvoje tokie socdemai tinka, tie už juos ir balsuos, o kieno blaivus protas, kas mato, kokiais keliais žingsniuoja AMB socialistinė tvirtovė, kaip palaiko savuosius vagis, dvarų steigėjus, valdytojus ir "niekada nekaltus" daugumiečius, nes visada lieka kalta aplinka, tas tikrai nebalsuos už šitą supuvusią daugumą. Tokia mano nuomonė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS