R. Karbauskis apie skandalą dėl referentės: ji dirba nuotoliniu būdu | kl.lt

R. KARBAUSKIS APIE SKANDALĄ DĖL REFERENTĖS: JI DIRBA NUOTOLINIU BŪDU

Seimo Valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis neigia žiniasklaidoje pasirodžiusius įtarimus dėl galimai fiktyviai įdarbintos frakcijos referentės Milenos Marcinkevičiūtės.

„Ji dirba nuotoliniu būdu“, – antradienį žurnalistams aiškino R. Karbauskis. Politikas taip pat pažymėjo, kad ji yra neįgali. „Ji yra neįgali, jos darbus visi galėjo matyti ir feisbuke, tai yra vizualika. (...) Kas liečia jos darbą frakcijoje, mes jokių pretenzijų neturime“, – sakė R. Karbauskis.

Jis tvirtino, kad šiame įdarbinime viskas skaidru, ir apgailestavo dėl patyčių, kurios gali paskatinti referentę trauktis iš darbo.

„Šiandien ji dar nėra pasitraukusi. Aš manau, kad šis smūgis, kuris suduotas jos psichologinei būsenai, yra labai sunkus, labai stiprus. Nežinau, koks bus jos sprendimas. Esu girdėjęs, kad ji planuoja pasitraukti iš Seimo frakcijos, aš neįsivaizduoju, kaip žmogus po tokių patyčių galėtų toliau dirbti“, – svarstė R. Karbauskis.

Ji dirba nuotoliniu būdu.

Tačiau kitokios nuomonės apie referentės įdarbinimą yra Seimo Valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos narys Povilas Urbšys. Žurnalistams jis sakė, kad apie tokią referentę nežinojo ir buvo nustebintas.

„Aš suprasčiau, jeigu tai būtų R. Karbauskio padėjėja, viskas tvarkoje, bet kalbama apie frakcijos referentę. Mes kalbame apie skaidrumą, kalbame, kad neturi būti įdarbinami draugai, pažįstami, giminės. Vieniems keliame vienus reikalavimus, o sau keliame kitus reikalavimus“, – apgailestavo politikas.

Jo teigimu, bet kokios abejonės turėjo būti išsklaidytos. „Jeigu yra kažkokios abejonės, turi būti labai aiškiai atsakyta, kad tai referentė, kuri atlieka savo funkcijas, kuri gauna atlyginimą iš valstybės biudžeto, ji aiškiai žino, ką ji daro, jai paskambina žurnalistas, ji nesislapstydama turi pasakyti, kad aš darau tą, tą ir tą ir gaunu už tai atlyginimą. Bet dabar šitas dalykas nebuvo padarytas ir vėl keliamos abejonės. Man atrodo, kad vėl eilinį kartą yra lipama, kaip aš vadinu, ant Gretos grėblio“, – antradienį Seime žurnalistams sakė P. Urbšys.

Šiomis dienomis žiniasklaidoje pasirodė publikacijos, kad Seimo Valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijoje referente įdarbinta panevėžietė menininkė Milena Marcinkevičiūtė, kurios, kaip teigiama, dauguma frakcijos narių Seime net nėra matę. 

Rašyti komentarą
Komentarai (43)

Pritariam

"Anonimo" paklausimui Karbauskiui: "o kaip ten jam sekasi su zmona nuotoliniu budu...?". Zmona,aisku ,reikia tiketi dora.Gyvena atskirai ramiai,nesigarsina,kaip Karbauskis savo "bobomis",ypac pripompuota G.K. Kur,kame jo skonis, saziningumas? Tai gal,is tikro yra ir daugiau dirbanciu "nuotoliniu budu"ir visose jo kuruojamose veiklose ?

Anonimas

daugiau negu juokinga....O kaip ten jam sekasi su žmona nuotoliniu būdu....?Vis tik tas tariamas celibatas neigiamai veikia jauno vyro psichiką...Ką manot,pabandykit,tada gal to nabago nepuldinėsit.

Kas dieną vis naujieną

O juk dabar jau išlindo kažkokia Genovaitė,kuri irgi ,,dirba''kažkaip...nuotoliniu ar kažkokiu kitokiu būdu.Žodžiu,kažkoks ne visai įgalių globėjas.Bet fotografuoti intymias vietas ne kurios sugeba ir neįgalios.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS