S. Skvernelis: konservatorių tikslas – bet kokia kaina sužlugdyti biudžetą | kl.lt

S. SKVERNELIS: KONSERVATORIŲ TIKSLAS – BET KOKIA KAINA SUŽLUGDYTI BIUDŽETĄ

  • 9

Premjeras Saulius Skvernelis pareiškė, kad opozicijoje esančių konservatorių tikslas yra sužlugdyti kitų metų valstybės biudžeto priėmimą. Anot jo, laiku nepriėmus biudžeto, ištiktų krizė.

„Konservatorių tikslas – bet kokia kaina sužlugdyti biudžetą. Norima kad visiems Lietuvos gyventojams, visiems dirbantiesiems, pensininkams, jaunoms šeimoms auginančioms vaikus, norima padaryti krizę ir krachą“, – Žinių radijui ketvirtadienį sakė S. Skvernelis.

Jo teigimu, tokiu atveju tektų gyventi pagal šių metų biudžeto išlaidas, skiriant asignavimų valdytojams kas mėnesį vieną dvyliktąją šiemet numatytos sumos.

„Jeigu nebus priimtas biudžetas, gyvensime pagal vieną dvyliktąją, kada kiekvienas asignavimų valdytojas turėtų 1/12 šių metų biudžeto. Tai reiškia, kad nedidėtų pajamos ir atlyginimai nei vienam dirbančiajam, nebūtų vaiko pinigų, nebūtų pensijų indeksavimo – 26,5 euro kiekvienam pensininkui, nebūtų socialinei sričiai skirti pinigai, vaiko teisių apsaugos tarnyboms, Vyriausiajai rinkimų komisijai, o mes kitais metais turime tris rinkimus“, – kalbėjo premjeras. 

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Bet pradžioje

Premjeras, kai tik pradėjo savo darbą, rytais kaip ištrasliuodavo mūsų žiniasklaida, premjeras susitikinėdavo su gabrieliuku ir viską aptardavo ir laikui bėgant, vis galvodavau, kuris kurį pirmiau išdurs,pasrodo, premjeras išklausęs ir geriau išstudijavęs žmonių partijos partorgą, suprato, kad čia nevino gabrieliuko ausys kyšo, su laiku premjero meile vėso ir atvėso, prasidėjo, rimti nesutarimai viais klausimais, ypatingai, premjerui nepatiko koservliberastų organizuojamas mokytojų streikas, o čia dar tas biudžetas nepatvirtintas, gabrieliukui dar šioks toks su tapkinias ir televizionščikas šans supykdyti ne tik švietimiečius, bet ir kitas profsąjugas kovai su blogiečiai, tai yra premjeru ir visa valstiečių-žaliųjų ir dar po dotacijos atsigaunančius socdarbiečius, kova nebūs lengva ir nugalėtojai, dar neaiškūs.

Sūduvis

Nieko nuostabaus nes konservatoriai ir jų patrijarkas dėdulė tik vieninteliai už LIETUVĄ, visi kiti tik šunauja kremliniai vatnykai koloradai ir t. t. Bet kodėl tiek daug neigiamų LAISVOS LIETUVOS PILIEČIŲ prieš konservus o ypač prieš LANDSBERGIŲ gaują? Bet kodėl senasis marksistinis komunistas dėdulė turi teisę vienintelis spęsti Lietuvos likimą?

...

Per visus kanalus triūbijama kad nauja pasaulinė krizė ant nosies, o 'konservai' ir vėl elgias kaip anuomet, su Kirkilo vyriausybe - bando kiršyt, primest valstybei perteklines, ne pagal išgales, išlaidas... tuomet jiems tai pavyko (Kirkilo vyriausybė buvo mažumoje, bandė prie visų derintis), ir - Kirkilas liko kaltas be kaltės, Vyriausybė buvo apkaltinta Šalį praskolinusi (beje, paskui atėję 'konservai' Šalies biudžeto skolą PATRIGUBINO!). Taip kad paskui socdemai ilgai vargo situaciją stabilizuodami (jų kaltė kad kaltųjų nesusodino... kaip kitose valstybėse yra normalu). ir - buvo tų 'konservų' sukompromituoti.Bet ir patys 'konservai' rinkimų nelaimėjo (Tauta nėra kvaila); dabar 'konservai', išgirdę apie naujos krizės galimumą, bando vėl panaudot Kirkilo grėblį, vėl ėmėsi destrukcinės veiklos... ir TIK dėl to kad 'valstiečiams' taip dar ir nepavyko 'konservų' teisėsaugai atiduot. O jų klasta - NEĮTIKĖTINA.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS