S. Skvernelis sprendimą dėl prezidento rinkimų žada pagarsinti kitąmet | kl.lt

S. SKVERNELIS SPRENDIMĄ DĖL PREZIDENTO RINKIMŲ ŽADA PAGARSINTI KITĄMET

Premjeras Saulius Skvernelis tikina, kad sprendimą apie savo dalyvavimą 2019 m. prezidento rinkimuose pasakys tik kitąmet.

Pasak premjero, kol kas jo prezidentinė rinkimų kampanija nei vilioja, nei kažkaip veikia priimamus sprendimus.

Vyriausybės vadovas delfi.lt konferencijoje aiškino, kad apie prezidentinę rinkimų kampaniją šiuo metu jis net negalvoja, nes, pasak jo, tam tiesiog neturi laiko. S. Skvernelis teigė, kad dabar yra kur kas svarbesnių darbų. Premjeras tarp tokių darbų išskyrė artėjančią Seimo rudens sesiją, klausimų, susijusių su valstybės biudžetu, svarstymą bei sprendimų, kurie buvo priimti rudens Seimo sesijoje, įgyvendinimą.

„Čia yra pagrindinis darbas ir manęs kol kas prezidentinė rinkimų kampanija nei vilioja, nei daro įtaką, nei aš joje dalyvausiu“, - tvirtino S. Skvernelis.

Rugpjūčio 2 d. S. Skvernelis aiškino, kad jau yra priėmęs sprendimą dėl dalyvavimo 2019 m. prezidento rinkimuose, tačiau kartu ir pabrėžė, kad galutinis sprendimas dar priklausys nuo įvairių aplinkybių.

„Sprendimus esu padaręs, bet, kaip jau minėjau, daug kas priklausys nuo įvairiausių kitokių aplinkybių“, - „Žinių radijui“ praėjusį ketvirtadienį kalbėjo premjeras.

Premjeras yra laikomas vienu realiausiu „valstiečių“ kandidatu vyksiančiuose prezidento rinkimuose.

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) lyderis Ramūnas Karbauskis pastarąją savaitę užsiminė, kad geriausias „valstiečių“ kandidatas kitų metų prezidento rinkimuose būtų ministras pirmininkas S. Skvernelis.

LVŽS narys ūkio ministras Virginijus Sinkevičius taip pat yra teigęs, kad LVŽS ne tik labai remia premjero S. Skvernelio galimą kandidatūrą prezidento rinkimuose, tačiau ir nemato jam jokios alternatyvos.

Prezidento rinkimai vyks kitų metų gegužę.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

Kodėl

...

"S. Skvernelis sprendimą dėl prezidento rinkimų žada pagarsinti kitąmet" - kai jau Lukiškėse sėdės?.. :s

Rapolas

Cia tipo sugalvojau-einu, nesugalvojau-neinu... Gal prezidento pareigos yra ne vienadienis sprendimas? Zmones noretu zinoti, ka kiekvienas kandidatas planuoja.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS