Savivaldos rinkimuose liberalai dalyvaus kaip partija, komitetų nekurs | kl.lt

SAVIVALDOS RINKIMUOSE LIBERALAI DALYVAUS KAIP PARTIJA, KOMITETŲ NEKURS

Kitais metais vyksiančiuose Savivaldybių tarybų rinkimuose Liberalų sąjūdis kels savo kandidatus į merus ir miestų tarybas sudarydamas partijos kandidatų sąrašus visose savivaldybėse.

Tai nutarė trečiadienio vakarą posėdžiavusi Liberalų sąjūdžio valdyba.

„Galutinai apsisprendėme rinkimuose dalyvauti kaip partija, ne kaip rinkiminiai komitetai. Buvo diskusijų tarp partijos narių, valdybos narių. Tai yra normalus procesas, svarstėme ir kalbėjomės, kokį kelią būtų tikslingiausia pasirinkti. Nusprendėme visose savivaldybėse kelti partijos kandidatus į merus ir miestų tarybų narius“, - valdybos posėdžio sprendimus komentavo Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eugenijus Gentvilas.

Partijos valdyba taip pat nusprendė, kad partija dalyvaus kitais metais vyksiančiuose rinkimuose į Europos Parlamentą. Partijos kandidatų į Europos Parlamentą rinkimų sąrašas bus sudaromas rudenį.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

pritariu visiems kom tai ta pati mafija su naujais snukiais

ir be sazines

spyga taukuota jiems

durniu laivas zvelgia kiaules akimis i mumis prarado sazine, zmogiskuma, slykstu irmatyti ju snukius,lietuvos naikintojai,niekaip negali gyventi saziningai -norisi ir toliau vogti zmonijos pinigelius,ot parazitai turi buti jiems ismetimas is partijos lauk plikom siknom, jie tik dergia lietuvos varda

NE

nebebalsuosim uz liberalus, jei sudarkys pagrindine miesto aikste garazu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS