Seimas atsinaujina garso ir vaizdo įrangą | kl.lt

SEIMAS ATSINAUJINA GARSO IR VAIZDO ĮRANGĄ

Seimo kanceliarija ketina atnaujinti susidėvėjusią vaizdo ir garso įrangą Seimo posėdžių salėje bei gretimose patalpose.

Ketinama keisti garso signalų paskirstymo ir apdorojimo, tinklo įrenginius.

Anot Seimo vicekanclerio Antano Dimaičio, jie nekeisti nuo 2007-ųjų, kai buvo atnaujinti antrieji rūmai ir įrengta nauja plenarinių posėdžių salė.

„Įrangai jau vienuolika metų, ji ta pati, šiandien ji pradeda „rodyti charakterį“, laikas ją patvarkyti“, – teigė A. Dimaitis.

Kanceliarijos Veiklos administravimo departamento direktorė Rita Skaisgirytė tikino, kad įranga nusidėvėjusi, nebeatitinka šiuolaikinių poreikių, nes su ja perduodamais signalais nėra įmanoma išgauti tinkamos vaizdo, garso kokybės.

Planuojama, kad įranga kainuos keliasdešimt tūkstančių eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ka

jie daro sie nezaboti vagys pensiju neindeksuoja kainos kyla o socmafija ir toliau plesikauja zmoniu saskaita pasiverte isrinktaisiais nors ju niekas nerinko ir sia runkeline padeti galima pavadinti politkomerciniu kapitalistiniu jovalu kur pasisodine save i valdanciuju dikaduoniu dinastija ismoko engti kitus nes ju .istatymai/ ju puseje nes jie juos ir leidzia tai apie kokia dar /demokratija/ kalba jei sis zodis jau pavirto ci'nisku keiksmazodziu atejusio is vidu;ramziu gludumos ir as ji vadinciau demonu pasikratimu tai tiktu geriau.....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS