Seimo pirmininko „valstiečių“ valdžios nuvertimo planas nepasiekė | kl.lt

SEIMO PIRMININKO „VALSTIEČIŲ“ VALDŽIOS NUVERTIMO PLANAS NEPASIEKĖ

Seimo vadovas Viktoras Pranckietis teigia neturįs informacijos apie „valstiečių“ valdžios nuvertimo planą, kurį, pasak premjero Sauliaus Skvernelio, turi ir siekia įgyvendinti konservatoriai. Tačiau, tvirtina V. Pranckietis, jis tikisi, kad premjeras už savo žodžius atsakys.

„Aš tokių žinių (apie plano egzistavimą. - ELTA) neturėjau, todėl galiu girdėti tai, ką sako premjeras. Noriu tikėti, kad jis už savo žodžius atsakingas. Man tokių nei dokumentų, nei perspėjimų jokių nebuvo teikta“, - pirmadienį žurnalistams sakė V. Pranckietis.

Pastarąją savaitę didžiulį ažiotažą visuomenėje sukėlė S. Skvernelio teiginys, kad į jo rankas pakliuvo „valstiečių“ valdžios nuvertimo planas. Pasak Vyriausybės vadovo, teisėtai išrinktą valdžią nuversti siekia konservatoriai. Premjeras neatmetė galimybės, kad tai gali būti daroma su Kremliaus pagalba, todėl, tvirtino Vyriausybės vadovas, Lietuvos specialiosios tarnybos turės atsakyti į šiuos keliamus būgštavimus.

„Noriu, kad ir jūs tą žinotumėte (...) Mes turime schematiką, nuo ko tai prasidėjo (...) Tai yra noras sukelti tokį chaosą, o iš kitos pusės galiu pasakyti - tai, kas yra daroma, yra nuoseklus planas - ne tie laimėjo (rinkimus. - ELTA)“, - Liberalų frakcijos posėdyje pastarąją savaitę kalbėjo premjeras. Šiame plane, tikino Vyriausybės vadovas, yra deklaruotas nuoseklus esamos teisėtos „valstiečių“ valdžios nuvertimo siekis.

S. Skvernelis leido suprasti, kad sekmadienį organizuotas žurnalisto Andriaus Tapino mitingas „Paskutinis skambutis“ taip pat yra šio plano dalis. Mitingą, pasak premjero, organizuoja ne profsąjungos, bet pats politiku panoręs tapti žurnalistas A. Tapinas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

nekonservas

Koncervai visais budais puls.Ju paskutines priesmirtines konvulsijos.Bet jau AMEN neatsigaus.

Nuomone.

Seimo pirminkas ir kiti dziaugiasi gauna,i sitokias algas.Kaip nesoks su Kukuraiciu ginti savu.Bet manau ne visiem laikam jus cia

zelemunčikas

Atvirkšciai nei mentas,šis dar ne paranojikas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS