Tenerifėje atidarytas Lietuvos garbės konsulatas | kl.lt

TENERIFĖJE ATIDARYTAS LIETUVOS GARBĖS KONSULATAS

  • 4

Ispanijai priklausančiose Kanarų salose, Tenerifėje, Adechė mieste, atidarytas naujas Lietuvos garbės konsulatas.

Jam vadovaus inžinieriaus išsilavinimą turintis verslininkas Carlosas Albertas Lorenzas Ibanezas (Karlosas Albertas Lorencas Ibanjezas). Jo konsulinė jurisdikcija apims visą autonominį Kanarų salų regioną, pranešė Užsienio reikalų ministerija.

„Lietuvos garbės konsulatas Tenerifėje – dar vienas tiltelis, sujungsiantis Lietuvos ir Ispanijos žmones. Neabejoju, kad Lietuvos garbės konsulo veikla prisidės prie mūsų šalių ekonominių ir kultūrinių ryšių plėtros“, – sakė Lietuvos ambasadorė Ispanijoje Skaistė Aniulienė.

Pažymint Lietuvos valstybės atkūrimo 100-metį ir garbės konsulato atidarymą Adechė mieste surengta paroda-kvietimas apie Lietuvos Dainų šventę.

Tai jau ketvirtasis Lietuvos garbės konsulatas Ispanijoje. Kitos konsulinės įstaigos veikia Galisijoje, Baskų krašte bei Kastilijos - La Mančos ir Mursijos regione.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Vida

Nuostabi sala, gal yra norinčių Tenerifėje gyventi pastoviai arba nusipirkti nekilnojamojo turto kaip investiciją, www.namaitenerifeje.lt, tel. 8 690 00093 (lietuviškas tel. numeris), +34 6031 38115 (ispaniškas tel. numeris)

P.Romui

kad kosulatas ne vien vizas išdavinėja. Kur tamsta kreiptumėtės kada jusų dokumentus pavogtų,pamestumėt ir grįžt reikia į Lietuvą, artimo žmogaus nelaimei,ar netgi palaikų pargabenimu,bei kt.įvairiais klausimais.

Romas

O tai nen ne ES , kad konsulatas reikalingas?Kam vizas išdavinės?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS