„Tvarkiečių“ atstovas traukiasi iš VRK | kl.lt

„TVARKIEČIŲ“ ATSTOVAS TRAUKIASI IŠ VRK

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ atstovas Donatas Laurinavičius traukiasi iš Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK).

VRK pirmininkė Laura Matjošaitytė BNS patvirtino gavusi D. Laurinavičiaus atsistatydinimo pareiškimą.

„Žinome, kad asmeninės priežastys nulėmė pasitraukimą iš komisijos narių, o partija pateiks kitą atstovą į VRK“, – sakė L. Matjošaitytė.

D. Laurinavičius traukiasi nuo kovo 5 dienos.

Su pačiu VRK nariu susisiekti nepavyko.

Partijos „Tvarka ir teisingumas“ pirmininkas Remigijus Žemaitaitis BNS sakė, kad D. Laurinavičius prieš mėnesį informavo, kad išvyks dirbti į užsienį.

VRK sudaro 13 narių.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

„Žinome, kad asmeninės priežastys nulėmė pasitraukimą iš komisijos narių, o partija pateiks kitą atstovą į VRK“ - pasitraukimas iš asmeninių paskatų (nesant tam REALAUS pagrindo) traktuotinas kaip priesaikos sulaužymas (su visomis to pasekmėmis), o tokia 'partija' TURI prarast galimybę skirt kitą asmenį: Tautą reikia GERBT, o jau Konstitucinė priesaika tai ne papezėjimas turguje kurios taip lengva atsisakyt!

koks

dar gali buti teisingumas jei////janutienes laidoje ... Nuoga tiesa vedejos arogantiskai chamiskas elgesys neleidzia zmogui uzbaigti minties taip samoningai blokuojant mintys kuriomis ji sumaniai politiskai manipuliuja ir Jukneviciene yra pareiskiusi kad dirba kremliui tai kur tas zurnalistinis atvirumas prezidentes atzvilgiu ir kas ijunge /stabdzius gal i tai atsakys Zemaitaitis kaip teisingumo p.vadovas juk tai samoningas nesiskaitymas su zmonemis ir tai garbes nedaro siam Rutos balaganui panasiam i Gariunu turgeli.....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS