Vaikiškų rūbelių dovana – P. Gražuliui | kl.lt

VAIKIŠKŲ RŪBELIŲ DOVANA – P. GRAŽULIUI

Seimo posėdžių salėje parlamentarė Agnė Bilotaitė surengė akibrokštą neseniai dukters susilaukusiam Petrui Gražuliui. Moteris naujai iškeptam tėveliui įteikė savo sūnaus išaugtų rūbelių siuntinuką.

"Pasveikinau Petrą ir pasiūliau jam prisiimti atsakomybę dėl dukters gimimo. Nelabai jis apsidžiaugė. Nėra patenkintas ta dėmesio lavina, kuri jį užpuolė", – tikino konservatorė, sulaukusi nemandagaus kolegos atsakymo į dovaną.

Jauna mama prieš posėdžio pradžią palūkuriavo momento, kada galės prabilti prie mikrofono.

Sulaukusi salėje P.Gražulio, A.Bilotaitė ištarė sveikinimo žodžius.

"Palinkėjome jam būti tikru vyru. Ne tik finansiškai reikia prisidėti prie dukters auginimo, bet ir morališkai. Tai yra labi svarbu. Juk parama ne tik keli tūkstančiai eurų, bet buvimas tikru tėvu, lankymas ir dėmesio rodymas vaikui", – kalbėjo A.Bilotaitė.

Seimo nariai tik šią savaitę sužinojo, jog P.Gražulis susilaukė nesantuokinės dukters su 31 metų palangiške Birute Navickaite.

Ši moteris viešai pripažino, jog P.Gražulis, sužinojęs apie jos padėtį, spaudė moterį nutraukti nėštumą.

Palangiškės teigimu, santykiai su P.Gražuliu baigėsi, vos tik šis sužinojo naujieną.

"Situacija labai liūdna. Spausti moterį psichologiškai, kad ji atsikratytų vaiko, tai labai liūdina. Noriu palinkėti šiai moteriai stiprybės, sveikatos, ištvermės. Aš tikiu, kad viskas bus gerai, užaugins", – apgailestavo A.Bilotaitė.

Sulaukęs kolegės dėmesio, P.Gražulis sugebėjo įkąsti Seimo narei. Leptelėjęs, jog linki A.Bilotaitei ištekėti ir vaiką auginti santuokoje, vyras pasižarstė kaltinimais konservatoriams.

"Vaiko susilaukimas – asmeninis dalykas. To neapsvarstysi Etikos ir procedūrų komisijoje. Tačiau mes įsitikinome tuo, jog šio politiko žodžiai ir darbai labai skiriasi. Balsuodamas už abortų uždraudimą, jis realiame gyvenime elgiasi kitaip. Rinkėjams ir visuomenei jis labai aršiai demonstravo vienokias vertybes, o asmeniniame gyvenime elgėsi visiškai kitaip. Tai yra dviveidystė, melas ir nesąžiningumas. Vadinasi, meluojama savo rinkėjams", – nuomonę išsakė A.Bilotaitė.

Kiti Seimo nariai, išvydę A.Bilotaitės dovaną, juokavo, jog Seime yra ir daugiau jaunų tėvelių, tad išaugtų vaikiškų rūbelių tikrai dar bus.

GALERIJA

  • Vaikiškų rūbelių dovana – P. Gražuliui
  • Vaikiškų rūbelių dovana – P. Gražuliui
  • Vaikiškų rūbelių dovana – P. Gražuliui
Rašyti komentarą
Komentarai (42)

Uzknisot

Jau buvau nutarus nesikisti ,kiek galima zmogu esti, bet Bilotaitei noriu pasiulyti susidraugaukit su palangiske ,drabuzeliu numesi ,Petra aplosit kartu ir busit drauges ,dvi mergos su vaikais.

durnius-durniui

Supratom, viskas tylim.:)

durnius

durniai, ar nutilsit?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS