Anykščių rajone – nerimas dėl paplūdimio prie Alaušo ežero likimo | kl.lt

ANYKŠČIŲ RAJONE – NERIMAS DĖL PAPLŪDIMIO PRIE ALAUŠO EŽERO LIKIMO

  • 3

Anykščių rajone įsikūrusio Svėdasų miestelio gyventojai nerimauja, kad savivaldybei ėmus formuoti žemės sklypus Alaušo ežero pakrantėje jie gali netekti prieigos prie vandens telkinio, trečiadienį pranešė dienraštis „Lietuvos žinios“.

Pusė iš 800 Svėdasų gyventojų pasirašė peticiją, jog nauji žemės sklypai nebūtų formuojami. Gyventojai baiminasi, kad sklypus pardavus galimybės patekti prie jų pačių įrengto paplūdimio bus užvertos.

Anykščių rajono meras Kęstutis Tubis tvirtina, kad sklypai prie Alaušo ežero formuojami siekiant rajone įvesti tvarką. Jo teigimu, būtent tada, kai bus suformuotas žemės sklypas, jame ir bus galima rengti modernų paplūdimį, tiesti lieptą į ežerą bei atlikti kitus darbus.

„Kaip ir visoje Lietuvoje, mūsų rajone dar daug netvarkos dėl to, kad nėra suformuoti žemės sklypai, juosiantys mokyklas, darželius bei daugybę kitų įstaigų", – sakė meras.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Huckleberry Finn

Vargšai vietiniai žmonės.Ežeras šalia,o matys kaip savo ausis.

Ricardas is Klaipedos

ir taip jau tame miestelije yra namus supirke Vilnius ir Kaunas tai dabar ir zemes prireike.

VYTAUTAS

paskutinius vandens plotus,prie kurių dar galima laisvai patekti,reikia parduoti.Juk dar mažai valdžiagyviai išvogė tą LIETUVĄ IR TAUTĄ.Juk aišku,ne dykai tie lopinėliai parduodami ir ne eilinis pilietis ją nusipirks.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS