J. Džiugelis atsiprašo R. Karbauskio: turiu vilties, kad galime dirbti drauge | kl.lt

J. DŽIUGELIS ATSIPRAŠO R. KARBAUSKIO: TURIU VILTIES, KAD GALIME DIRBTI DRAUGE

Po Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) vadovo Ramūno Karbauskio ultimatumo – frakcijoje lieka jis arba Justas Džiugelis – pastarasis atsiprašo frakcijos seniūno.

„Praėjus kelioms savaitėms nuo mano interviu vienai žiniasklaidos priemonei, kuriame, po intensyvios Seimo sesijos, nevengiau ir aštresnių pasisakymų, sulaukiau viešos frakcijos vadovo reakcijos. (...) Galiu tik pasakyti, kad aš tikrai nematau situacijos kaip: „arba frakcijos vadovas, arba aš“, – antradienį feisbuke paskelbė J. Džiugelis.

Jis sako neturėjęs tikslo konfliktuoti, tačiau mano turintis teisę kelti klausimus, kurie rūpi rinkėjams.

„Turiu vilties, kad nepaisant nuomonių ir charakterių skirtumų galime dirbti drauge rinkėjų ir šalies labui. (...) Atsiprašau frakcijos vadovo, jei jį asmeniškai įžeidžiau“, – sako J. Džiugelis, ateityje žadėdamas būti diplomatiškesniu.

LVŽS vadovas R. Karbauskis naujienų portalui delfi.lt trečiadienį teigė, kad J. Džiugelio buvimas šioje frakcijoje „yra tik laiko klausimas“.

„Jis pats pasidėjo tašką. Ir dabar jau arba jo neliks frakcijoje, arba manęs“, – delfi.lt sakė R. Karbauskis.

Pasak jo, svarstyti kolegos nepartinio Seimo nario J. Džiugelio tolesnį buvimą „valstiečių“ frakcijoje nuspręsta po to, kai vienoje žiniasklaidos priemonėje J. Džiugelis išvadino R. Karbauskį „patologiniu melagiu“.

J. Džiugelis aštriai kritikavo R. Karbauskio iniciatyvą tęsti tyrimą dėl neleistino verslo ir interesų grupių poveikio politikai.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Tai jau

Tikrai gėda,Džiugeli,pats nieko eveiki seime,o tik intrigas frakcijoje rezgi.Ramūnai,mesk šitą iš frakcijos, ir kuo greičiau.Iš jo jau tikrai Lietuvai jokios naudos nebus.Žmogus pigaus populiarumo ieško ir tiek.

rinkejas

gal kas galite dziugeliui nosinių nusiusti? Savo frazėmis jis neklydo, na bet dabar... fui kokiu minkstakuniu seimas pririnktas. Karbauckis i juos kasdien kojas sluostosi o jie atsipraineja

ese

daugiausiai tokie buna mergeles zenklo, kol reikia geras esi,o kai jau turi jau apdergti reikia...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS