Populiarėja privačios mokyklos: už mokslą gali tekti pakloti ir 1500 eurų | kl.lt

POPULIARĖJA PRIVAČIOS MOKYKLOS: UŽ MOKSLĄ GALI TEKTI PAKLOTI IR 1500 EURŲ

  • 2

Lietuvoje auga privačių mokyklų populiarumas.

Prieš aštuonerius metus nevalstybinėse mokyklose mokėsi beveik vienas procentas visų šalies moksleivių. Dabar šis skaičius siekia penkis procentus, informuoja LNK žinių tarnyba.

Šių mokyklų atstovai teigia, kad užtikrina rimtesnę mokinių priežiūrą, vykdo individualų mokymą ir ugdo asmenybes. Tačiau už žadamą gerą kokybę tėvams gali tekti pakloti ir pusantro tūkstančio eurų per mėnesį.

Pavyzdžiui, Karalienės Mortos gimnazijoje Vilniuje ugdymo kaina siekia 600 eurų. Kasmet ši gimnazija priima daugiau kaip šimtą naujų moksleivių.

Mokesčiai už mokslą skirtingose privačiose mokyklose svyruoja nuo 5 iki 1500 per mėnesį. Brangiausios tarptautinės mokymo įstaigos, o pigiausios katalikiškos mokyklos.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Pareiga

va taip ir sluoksniuojamas pyragas musu vaikams, tokiu mortu mokyklu daugejimui, ir paprastu vaiku zeminimui, ju teise i gera issimokslinima, todel ir naikinamos mokyklos. Mokytoju mitingai ne prie tu duru skanduoja, tuo padedami ne valstybiniu mokylu ir ju mokytoju gerinimui, o mortoms, kurios gales dar daugiau lupikauti.Apmokyti vaikus turi valstbe, kad Lietuva lestetu, rupintis savais vaikais ne uz dideles babkes, o nemokamai, arba bent uz minimalu mokesti, Tai valstybes pareiga. Vaikams turi buti sutekitas vidurinis nemokamas svietimas

VYTAUTAS

Į TAS MOKYKLAS VAIKUS LEISTI GALI BANDITAI IR VAGYS.NORMALIAM DARBO ŽMOGUI TAI TIK SVAJONĖ.JAI POPULIARĖJA,TAI MATOMAI TOKIŲ ASABŲ DAUGĖJA.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS