Mažųjų sveikos mitybos valgiaraštis ir toliau kelia aistras | kl.lt

MAŽŲJŲ SVEIKOS MITYBOS VALGIARAŠTIS IR TOLIAU KELIA AISTRAS

  • 5

Prieš du mėnesius mokyklose ir darželiuose įsigaliojęs sveikos ir subalansuotos mitybos valgiaraštis toliau kelia aistras ir purkštavimus.

Kaip praneša LNK, daugelis idėjai pritaria, bet piktinasi įgyvendinimu.

Tėvai ir savivaldybės skundžiasi, kad vaikai atsisako valgyti prėską maistą. Kaip mokyklos virėjui paruošti maistą, kad atitiktų Sveikatos apsaugos ministerijos standartus ir būtų skanus – niekas nepataria.

Vieni teigia, kad norai yra geri, bet gavosi kaip visada, o štai kiti teigia, kad skaniam maistui reikia gero recepto.

Ministerija atkerta, kad virėjų kančios netrukus baigsis - į pagalbą ateis restoranų šefai. Beje, skaičiuojama, kad konsultacijos gali atsieiti milijoną.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

...

Eilinį kartą tie mokslinYkai nusikalba: kažkada kiaušinius valgyt uždraudė (dabar jau ne), REIKALAVO viską TIK ant aliejaus kepti (dabar ir vėl taukus prisiminė), BAUBĄ iš cholesterolio padarė, tik paskui sužinojo kad jis žmonėms būtinas, ėmė kliedėt apie kažkokius 'gerus' ir 'blogus' cholesterolius, dabar JAU pareiškė kad cholesterolis išvis nė prie ko; JAU sužinojom kad cukraligę NE cukrus sukelia... nieko, TUOJ sužinosim kad ir druska sveika, o cukrus vaikams tiesiog BŪTINAS. Bet anie mokslinYkai ir toliau bangas kelia... nes jie NIEKO daugiau ir nesugeba, TIK gąsdinimais dar sugeba savo 'reikšmingumą' parodyt.

vyte

o kuo dabartines mamytes maitina vaikus?Gamint maista tingi kas antra.Duoda greito paruosimo makaronus,traskucius,perka pusfabrikacius,prifarsiruotus stiprikliais,dazikliais,geria sintetines sultis.Vaikai naturaliu sulciu negeria,truksta skonio.Pepsis,kolia,koldunai nezinia is ko padaryti.Ir t. t.

Rapolas

Kas gali buti baisiau uz ta buroku ar kopustu pjaustini,parudavusia bulviu kose ir tuos pilkis kotletus ( virsutine nuotrauka)?!!! Sovdepine valgykla, jau kiek metu menu pas tas "virejas" nesikeicia!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS