NATO naikintuvai keturis kartus lydėjo Rusijos karo orlaivius | kl.lt

NATO NAIKINTUVAI KETURIS KARTUS LYDĖJO RUSIJOS KARO ORLAIVIUS

  • 5

Baltijos šalyse budintys NATO naikintuvai praėjusią savaitę keturis kartus kilo palydėti tarptautinėje oro erdvėje virš Baltijos jūros skridusių Rusijos karinių orlaivių.

Pirmadienį NATO oro policijos naikintuvai atpažino orlaivį TU-134, skridusį iš Karaliaučiaus į Rusijos žemyninę dalį. Jis skrido su įjungtu radiolokaciniu atsakikliu, be skrydžio plano, su Regioniniu skrydžių valdymo centru (RSVC) radijo ryšį palaikė.  

Ketvirtadienį NATO oro policijos naikintuvai atpažino į Karaliaučių skridusį orlaivį AN-26. Šis skrido be radiolokacinio atsakiklio, su skrydžio planu, su RSVC radijo ryšį palaikė.  

Penktadienį oro policijos misiją atliekantys NATO naikintuvai palydėjo orlaivį AN-26, skridusį iš Karaliaučiaus į Rusijos žemyninę dalį. Transporto lėktuvas skrido be radiolokacinio atsakiklio, be skrydžio plano, su RSVC radijo ryšį palaikė.

Šeštadienį NATO oro policijos naikintuvai atpažino naikintuvus SU-27 ir SU-30, skridusius iš Karaliaučiaus į Rusijos žemyninę dalį. Jie  skrido be radiolokacinio atsakiklio, be skrydžio plano ir radijo ryšio su RSVC nepalaikė.

NATO oro policijos misija Baltijos šalyse vykdoma iš bazių Lietuvoje ir Estijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

jurgis

kokia garbe rusams

tam stacha

Geriau paklauskyt- kada Lietuva tures savus naikintuvus, panasus i tos, kurie dabar skraido virs Kremlius??:)))

jonas

KODEL TIK KETURIS JIE GYRESI KAD BUVO ISKRIDE SESIS KARTUS DU KARTUS PRAMIEGOJO?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS