Neįtikėtina: automagistralėje blaškėsi bulius | kl.lt

NEĮTIKĖTINA: AUTOMAGISTRALĖJE BLAŠKĖSI BULIUS

  • 9

Sekmadienio rytą, skubėdami į iškvietimą, Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai, automagistralės Vilnius – Panevėžys 100 km, pastebėjo priešinga važiavimo kryptimi, pirma eismo juosta bėgantį didelį bulių.

Gyvulys paspruko iš ūkininkų ganyklos. Pareigūnai suprato, kad ne mažiau tonos sveriantis išgąsdintas gyvūnas gali sukelti tragišką įvykį ir kelią didelį pavojų, todėl su įjungtais švyturėliais nulydėjo automagistrale besiblaškantį stambų naminį gyvūną iki ganyklos.

Lietuvos keliuose gali pasipainioti ne tik naminiai gyvūnai. Rudenį laukiniai kanopiniai gyvūnai – stirnos, briedžiai, iš lauko ganyklų gali keliauti į miškus, todėl primename, kad vairuojant svarbu elgtis atsargiai, pasirinkti saugų važiavimo greitį, o kelyje atsiradus laukiniam gyvūnui, stengtis jo neišgąsdinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Bronius

Kestui..vazinieju dizeliniu Euro 6.Tai maziau ismetimo negu benzinenio variklio.Tai va jau daug gamiklu ipač UK..Klausia ...kodel negalima..ir paaškino..Su masinom iki 2006 dizeliniu varikliu bus negalima jau greitai.Yra vietu vokietijoi kur negalim su dizeliniais Euro 2 ir Euro 3.

da

komentatoriai nenori ispirti buliui....o tai mergaitei is autobuso siule visko...ismesti is autobuso....ir t.t. mergaitei autobuse kuri buvo uzdejusi kojas ant sedynes truko bulio....

Kęstas

Galvojate pirkti dyzelinį automobilį? Nuo 2024 metų jus nebeįleis į Paryžių. Jungtinės Karalystės mokslo ir technologijos centras Oksfordas jus nebeįsileis dar anksčiau. Kokie planai Vilniuje, pasaulinio lygio mokslų ir technologijos sostinėje? Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS