S. Skvernelis atostogaus Ispanijoje, prezidentė vėl atostogų neplanuoja | kl.lt

S. SKVERNELIS ATOSTOGAUS ISPANIJOJE, PREZIDENTĖ VĖL ATOSTOGŲ NEPLANUOJA

Premjeras Saulius Skvernelis šią vasarą planuoja ilsėtis Ispanijoje, parlamento pirmininkas Viktoras Pranckietis tarp Seimo sesijų liks Lietuvoje.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė, kaip ir ankstesniais metais, šią vasarą atostogauti neplanuoja.

Pasak premjero patarėjo Skirmanto Malinausko, S. Skvernelis, kaip ir kasmet, su šeima ilsėsis Ispanijoje. Čia jis šiemet jau atostogavo dvi savaites bei vėl planuoja išvyką liepos 10-30 dienomis.

„Man patinka ši šalis dėl savo klimato ir gero kainos ir kokybės santykio. Atostogauju su šeima, mažais vaikais, todėl renkamės tokį poilsį, kuris tiktų visiems", - BNS perduotame komentare teigė ministras pirmininkas.

Kaip BNS sakė Viktoro Pranckiečio atstovė spaudai Karolina Frolovienė, Seimo pirmininkas neturi didelių atostogų planų, nėra įsigijęs jokių skrydžių, bet liepos pabaigoje ir rugpjūčio pradžioje stengsis atitrūkti nuo darbų ir skirs laiko šeimai.

Prezidentė šią vasarą numato susitikti su Airijos, Italijos ir Graikijos, Prancūzijos prezidentais, dalyvaus Estijos nepriklausomybės šimtmečio renginiuose Taline, Europos Sąjungos (ES) ir NATO viršūnių susitikimuose, BNS informavo prezidentės spaudos tarnyba.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

Ką darysi,vienai atostogauti nelabai smagu...Draugę iš Ukrainos pasodino,tai ir nuotaikos nėra.Jei Skvernelis Ispanijoje dairosi vilos,tai ji čia numačiusi vilą.Padalins Lietuvą į dvi dalis,ir bus tarp savų.

Taip

O kam prezidentei atostogos,ji gi ir taip nieko nedaro tautos labui ,tik haholams ir jankiams laižo,o laižyti tai gi ne darbas ,parsidavusiu malonumas

cirko

matom kokie cirkininkai juokdariai susirinko viršūnė ponu o kokie nualinti nuo sunkaus darbo pavargo kur matyta koki parašą ponia dėjo kilpa pensininkui,nauja reforma nuskambėjo, taip kaip buvo 2008 metai ir ten dėjo parašą ir melavo o kas toliau kentėjo, juk iš pensininko atimdami vogdami lipdė skylėta išvogta biudžetą , o kas dabar vėl sistemos reformos plačių mastu pradėtos , juk visur absurdas esame patys paskutiniai, europos sąjungos šalies piliečiai antra rūšiai, ar ten skaitosi su mūsų nariais kurie ten tik ranku kilnojimu dėl skaičiaus sėdi, o mes turime išlaikyti mokėti kokius pinigus nėra žodžio, tik linki bendrumo atsinaujinimo o tie kaimo jurgiai atostogauja po du trys kartus ir šypsosi iš mūsų ,oi ponais tapo išlaikytiniai, o kad visas babkes tiksliai sudėtu ir taupiai, skaitytu be kombinacijos korupcijos mums ir geros atostogos būtų,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS