Prie BMW vairo – kelių chamas | kl.lt

PRIE BMW VAIRO – KELIŲ CHAMAS

  • 51

Trečiadienį iš pat ryto pribloškė netikėtas chamiškumo proveržis. Tąryt pusę aštuonių teko važiuoti iš Palangos į Klaipėdą. Buvo labai slidu. Ties keliu į Nemirsetą stovėjo policijos automobilis įjungtais raudonais švyturėliais, nes dvi ar trys mašinos jau buvo patekusios į avariją.

Iki Klaipėdos likus nedideliam atstumui, ten, kur ženklas greitį riboja iki 70 km/val., mano automobilį pasivijo juodas 7-osios klasės BMW, naujesnės laidos.

Jau iš tolo BMW vairuotojas ėmė ilgosiomis šviesomis iš paskos "mirkčioti", kad traukčiausi iš kelio, nors važiavau maksimaliu leistinu greičiu, tai yra 70 km/val. Taip kelių chuliganas ėmė versti mane pažeisti taisykles.

Norėjau pasitraukti į pirmąją eismo juostą ir aplenkti ja lėčiau važiavusį kitą automobilį, tačiau viršyti leistino greičio nenorėjau. Be to, mano mašiną ėmė mėtyti dėl slidžios dangos (antroji eismo juosta buvo nevalyta), todėl teko stabdyti.

Tai labai nepatiko paskui mane skubėjusiam BMW veikėjui. Jis ėmė be perstojo signalizuoti ilgosiomis šviesomis.

Tik per plauką viskas vos nesibaigė nelaimingu eismo įvykiu. Ir tai vyksta vien dėl to, kad kažkoks chuliganas, užuot sėdėjęs ant laktos Pravieniškėse, sėdi prie galingo automobilio vairo ir verčia kitus rizikuoti savo bei aplinkinių gyvybe.

Manyčiau, tokiems visam gyvenimui reikėtų atimti vairuotojo pažymėjimą ir uždėti tūkstančio eurų baudą.

Taip pat seniai bemačiau, kad šiame ribojamo greičio ruože stovėtų kelių policija ir matuotų greitį. Jei bent vieną rytą pabudėtų, rezultatai nustebintų, nes 70 km/val. greičiu čia važiuoja retas.

A.A.

Gairės: BMW, vairuotojai, eismas, kelių chuliganas, Nemirseta, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (51)

Alius

Ti gi padla vaziuoji antra juosta ir dar ps prota ubage

Vairuotojas

Nereikia nei BMW markės automibilio,chamu už bet kokios markes mašinų.Chamu pilna ,nesvarbu markė, ne tik chamu bet ir durnių, kurie nesuvokia ,kad važiuoja su mašina ir dėmesys turi būti nukreiptas į važiavimą. Vienu žodžių, Lietuvoje žmonės tampa zombiais,besmegeniais ir patys to nejaučia.

Liudasozis

Man baisu kaip prriekija vazioja toks lopos voketijoi nustumtu ji griovi kad netugditu eismo ir liktu teisus nesjis trugde eismui salin sraiges is gatves trugdo eisma ir verke
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS