Kardashianai su kelnėmis | kl.lt

KARDASHIANAI SU KELNĖMIS

Cirkelis cirkeliu, bet Ballų šeimynėlė jau drebina Lietuvą. Tėtušis LaVaras bei jo atžalos LiAngelo ir LaMelo vos atvykę sostinės oro uoste sukėlė tikrą sąmyšį. Vien savo pasirodymu, kurio kantriai laukė dešimtys reporterių, operatorių ir asmeninių sirgalių. Trūko tik dūdų orkestro. Ai, buvo ir jis! Orkestrą atstojo savo gerokai pabodusį "Welcome to Lithuania!" gal valandą tarškėjęs muzikantas Jurgis Didžiulis.

Toks triukšmingas sutikimas būtų suprantamas, jei į mūsų šalį užklystų koks nors Donaldas Trumpas, Romos popiežius ar bent Sylvesteris Stallone, lydimas dar keleto Holivudo deivių. Na, jei jau lyginsime su Ballams labiau tinkamu pramogų verslo žvaigždžių porūšiu "nesuprantu, kokia jų profesija" – Kim Kardashian ar Paris Hilton.

Marijos žemėn atklydo Ballai, save vadinantys krepšininkų šeima. Laimė, jiems bent kol kas užteko proto nesitaškyti pažadais apie ketinimus išmokyti Lietuvą krepšinio. Tai būtų toks pat juokingas pareiškimas kaip ir vyriausiojo Ballo teiginiai, kad jis vienas prieš vieną įveiktų Michaelą Jordaną. Vienam geriausių krepšininkų žmonijos istorijoje iššūkį metė LaVaras, JAV studentų lygoje sukrapštydavęs po du taškus per mačą. Šiuo metu panašus ir su tėvu atsibeldusių jo atžalų meistriškumo lygis. Tad sportine prasme Prienų-Birštono "Vytauto" klubas, netgi būdamas Lietuvos pirmenybių (LKL) autsaideris ir Baltijos lygos (BBL) vidutiniokas, šiems turistams iš Amerikos yra neįkandamas lygis.

Gi rinkodaros prasme prieniškių sprendimas pasirašyti sutartis su skandalingais naujokais yra ėjimas žirgu. Šuolis iškart keliais langeliais į priekį. Juos suvilioję šie Kardashian su kelnėmis aplink save kuria realybės šou, iš kurio atvykėliai gausiai pasipelnys. Galbūt naudos turės ir Lietuva. Svarbiausia, kad mes, žiūrovai, patys netaptume šio serialo aktoriais. Kaip kad atrodė stebint kvankštelėjusią minią Vilniaus oro uoste.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Pranas

saunuolis, Zigmai daugiau tokiu straipsniu! kad lietuva netaptu panasi i Mongolija ar zimbabve , kur " TAI" irgi butu ivykis! nes normalioj valstybej tik CIRKELIU IR PRIVALETU LIKTI...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS