Laisvalaikiu mėgo žvejoti | kl.lt

LAISVALAIKIU MĖGO ŽVEJOTI

Tylos įžadus pagaliau nutraukė E.Masiulis, tačiau nuo to aiškiau netapo. Tiesa, triukšmo ir sumaišties – daugiau, bet viskas kaip prieš dvejus metus.

Kokių penkių balų bangavimas tebetvyro žilagalvio ministro žemės nuomos reikalų skandale.

Nors dar prieš savaitę vienų nekenčiamas, kitų godotinas prof.V.Landsbergis savo socialinio tinklo paskyroje baltosiomis eilėmis užrašė: "Gaila žiūrėti į žilą, pagyvenusį ir pavargusį žmogų, kuris tikriausiai mielai pailsėtų, grįžtų į savo žemdirbystės (ne europaramystės) verslą nebesidangstydamas prasižengėlės motinėlės vardu. Visi aprimtų."

Tačiau premjeras S.Skvernelis sako, jog nepasiduos nei Prezidentės, "nei kieno nors kito spaudimui sprendžiant dėl žemės ūkio ministro B.Markausko likimo".

G.Landsbergis, profesoriaus anūkas, ta proga savo veidaknygėje užrašė: "Jei B.Markauskas po šiandien liks ministru, teks atsakyti vieną klausimą, – kam rengti interpeliaciją: jam ar S.Skverneliui?"

O parlamentarei A.Maldeikienei po dar vieno Seimo Audito komiteto posėdžio tapo smalsu, koks "mėnulio vaizdas"? Ir ne be priežasties.

Pasirodo, Vyriausybės atstovai prisipažino, kad "kol kas deramasi su visuomene dėl reformų paketo, tačiau pačių reformos dokumentų – įstatymų, papildomų nutarimų nėra".

"Žinoma, išlenda P.Gražulis, ir pareiškia, kad svarstomo klausimo dokumento neskaitė (186 psl.), bet jam visai užtenka, ką sakė S.Skvernelis. Ką sakė S.Skvernelis, jis irgi neprisimena", – dar pailiustravo A.Maldeikienė.

Tik štai V.Šustauskas eteryje kažkaip įtartinai nebylus, pastarąjį įrašą feisbuke paliko prieš 12 dienų. Jam nebūdinga tokia ilga tyla, kai šitokia sumaištis namie. Veikiausiai vėl užblokavo.

Be kita ko, šiandien – šviesaus atminimo aktoriui V.Šapranauskui būtų sukakę 60. Jis gyvenimą nubraukė nesulaukęs 55-erių. Interneto platybėse tik liko liūdnas įrašas: "Jis mėgo žvejoti."

Tad ko verta ta lietuviška audra stiklinėje, palyginti su amžinybe?

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Zenonas Priekuliškis

Buvau Klaipėdoje susitikęs su drg. Maldeikiene. Pempininkų bibliotekoje. Į vienos sengalvėlės klausimą atsakė: Lietuvoje gyventojų skaičius nei kiek nesumažėjo, ir neskleiskit nesąmonių. Dirbančiųjų yra apie 1 400 000, studentų tiek, moksleivių tiek, pensininkų tiek ir gavosi virš 3 milijonų. Jeigu drįsite su manimi ginčytis, galiu ir išeiti. Geras Maldeikienės startas į prezidentus, ar į durnyną?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS