Palik „lakierkas“ namie, arba Ko nesirengti į pirmąjį pasimatymą | kl.lt

PALIK "LAKIERKAS" NAMIE, ARBA KO NESIRENGTI Į PIRMĄJĮ PASIMATYMĄ

Žinote, kokia netikėta tema dažnai kalba moterys, kai kompanijoje nebelieka nė vieno vyro? Kaip taktiškai ir neįžeidžiant pasakyti vaikinui, kad rengiasi jis, na, kaip čia pasakius, baisiai. Ir nors perdėtą dėmesį aprangai galima nurašyti tuštybei, sutikite, vykusiai dekoruota išorė išties gali paskatinti gilintis ir į gražų vidinį pasaulį. Tad štai sąrašėlis aprangos ir apskritai bendros visumos detalių, kurios neturėtų tapti pasimatymų eilute. Na, nebent norite, kad pirmasis pasimatymas ir liktų vienintelis.

Sportinis kostiumas. Auksinė taisyklė: sportinė ar laisvalaikio apranga ir yra skirta sportui ar laisvalaikiui. Treningai puikiai tinka dviese gulinėjant ant sofos priešais televizorių ar einant grybauti į mišką. Tačiau jei jais puošitės į pirmąjį ar antrąjį pasimatymą, peršokti į romantiško gulinėjimo ant sofos etapą pasidarys kur kas mažiau realu.

Padirbiniai. Jau nekalbant apie pagarbą mados dizainerių kūrybai, visi tie netikri gučiai ir armaniai rodo elementariai prastą skonį bei daugumai moterų asocijuojasi su nusikalstamo pasaulio atstovais. Tam, kad atrodytum stilingai, tikrai nebūtina išleisti triženklių sumų vardiniams drabužiams arba imituoti, kad iš Turkijos parsivežtas diržas iš tiesų yra "Prada" originalas. Pakanka ir šiek tiek kūrybiškumo arba drąsos paprašyti pagalbos parduotuvės konsultanto.

Netinkantys drabužių dydžiai. Suprantu, kad kai penkiskart per savaitę vaikštai į štanginę, gali kilti noras raumenis pabrėžti per mažais marškinėliais. Vis dėlto, dėl dievo meilės, tegul tai ir lieka tik norais. Tas pats galioja ir atvirkščiam variantui – kostiumams ar kelnėms išaugiui. Kai vaikinas pasirodo su drabužiais, kurie atrodo tarsi pasiskolinti iš vyresnio brolio, kyla noras pasiūlyti į antrąjį pasimatymą vietoje savęs tą brolį ir pristatyti.

Tam, kad atrodytum stilingai, tikrai nebūtina išleisti triženklių sumų vardiniams drabužiams arba imituoti, kad iš Turkijos parsivežtas diržas iš tiesų yra "Prada" originalas.

Nešvara. Net ir stilingiausią aprangą ir žavų veidą velniop nurašys tai, jei nuo vyro trenks prakaitu. Tas pats galioja ir netvarkingiems nagams ar nešvarioms panagėms, riebaluotiems plaukams, ne pirmo šviežumo drabužiams. Visa tai sudaro nevalos įspūdį ir verčia galvoti: "Jei nuo išsikraustymo iš mamos vaikštai neapskalbtas, tai gal mamos ir ieškai, o ne merginos..."

Odekolono debesys. Kitas kraštutinumas – kai norint padaryti merginai gerą įspūdį sudreba ranka ir ant galvos netyčia išliejama pusė buteliuko kvapaus skysčio. Patikėkite, tai nesudaro savęs prižiūrinčio mačo įspūdžio. Atvirkščiai. Nuo aitraus kvapo ima svaigti galva ir noras prieiti arčiau paprasčiausiai išgaruoja. Nes bijai nualpti.

Plaukų želė. Labai nemažai daliai merginų plaukų želė yra vienas baisiausių vyriškos kosmetinės atributų. Na, jausmus kelia panašius, kaip kad vyrams tie mūsų metriniai vanago nagai iš akrilo ar bebro kailiuko stiliumi priauginti blakstienų kuokštai. Priežastys paprastos. Visų pirma 99 iš 100 atvejų atrodo tiesiog prastai, o antra, na tikrai nekyla noro pirštais įsivelti vyrui į plaukus, kai tų plaukų galai sustingę it plastikas, o prie šaknų primena kažkokį tepų riebalų mišinį.

Pirmojo dešimtmečio perlai. Kelnės su gausybe kišenių, marškiniai, ant kurių išsiuvinėtas koks nors drakonas, salotinės, oranžinės ar panašių spalvų marškinėliai iš medžiagos, primenančios popierių, batai, liaudyje vadinami "lakierkomis" ar spalvingi rombais išmarginti megztiniai... Na, žodžiu, visi tie drabužiai, kurių šiandien nė su žiburiu nerasi jokioje parduotuvėje, skirtoje jaunesniems nei 50, bet vaikinai jų vis dar iš kažkur iškasa ir nusprendžia taip pasipuošti eidami užkariauti žavios damos širdies. Vyrai, už lango 2018-ieji. Prašau jūsų visų moterų ir merginų vardu, palikite "lakierkas" namie!

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

mykolas

Visada malonu skaityti Nikoletos straipsnius. Ji puikiai valdo lietuvių kalbą, tad net jeigu mintis yra banali (o tai pasitaiko itin retai), kalbinis rūbas kiekvieną sykį labai dailus. Tiesa, kartais ji dėsto savaime aiškius dalykus, bet ji tai daro elegantiškai ir su tobula kalbine išraiška.

Kebabu zudykas

Ateina pacios kaip cigones auksorotos ir dar is bahuru nori kad prasciau atrodytu

nesupratau

peržvelgiau visą KD - jokios info apie renginius Kaune, kiti portalai rašo apie Trys Karalius mūsų mieste, o mūsų dienraštis nei žodžio? o apie kažkokias lakierkas surezgė straipsnį, kaimas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS