Politinė draudimų pagonybė | kl.lt

POLITINĖ DRAUDIMŲ PAGONYBĖ

Nurodymais ir draudimais kaskart žabojama visuomenė taip prie jų priprato, kad jau nebekreipia dėmesio. Net tarp neįtikėtinos daugybės kelio ženklų pas mus visada daugiau bus draudžiančiųjų. Ne taip retai matyti ir beketiškos situacijos, kai vieni ką nors daryti leidžia, o kiti čia pat uždraudžia. Čia toks posovietinis gyvenimo būdas, kurį suvokti ir paaiškinti galime tik mes patys.

Štai parodė per rusišką televiziją pablūdusį V.Žirinovskį, valdžia uždraudė tą TV kanalą. Nors ir pati cenzūra Lietuvoje taip pat uždrausta, o jos taikymas formaliai yra nusižengimas.

Geria už vaikų pašalpas degradavusių kaimo sėklintojų brigados, uždraudė po 20 valandos vartoti vyną ir pavyzdingiems piliečiams: R.Karbauskis pažadėjo mamai negirtuokliauti, tai kodėl kiti turėtų dabar linksmintis? Kaip sakoma, apsieis balius be sosiskų.

Dėl išmokų dauginasi girti kaimiečiai? Uždraus seksą normaliesiems: irgi apsieisite be sosiskų.

Jaunimas nori išgerti alaus? Ko dar užsimanysite? Uždrausta iki 20 metų, marš, marš, tra-ta-ta geriau į kariuomenę. Arba "ženytis". Bet vis tiek jokio alaus. Kaip ten buvo parašyta tame plakate prieš "Ševroną": "Emerikonų ponai užterš Lietuvos vandenį ir lieps gerti kokakolą"? Va, ir gerkite nors ir kefyrą, bet tik ne alų. Tik, palaukite, gazuotus saldžius gėrimus taip pat jau suplanuota arba drausti, arba apmokestinti. Gal irgi mamai kas nors pažadėta? Amen bus ir kokakolai.

Ne už kalnų Joninės, tikrų pagonių šventė. Didžiosios Seimo sektos vadas galėtų pagalvoti ir apie dominuojančios religijos uždraudimą. Juk negali katalikas šokinėti per panteistinius laužus, o ir rūtų vainikėlis – apskritai ne krikščionių reikalas. Lietuviais ar ne esame mes gimę, jo majo?

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

AAA

Japonai, kinai, indai - pagonys. Mes juos kaip ir gerbiame kaip tautas bei jų pasirinkimo teisę tikėti. Tai čia autorius apie juos taip??

Čia kas?

Klaipėdos dienrasčio komentarų skiltis ar išprotėjusių pelėsinių berečiu triedimo vieta?Marš į tvartą tatai melstis!

Cha cha cha

Sauliau, neatleis tau pagonis Karbauskis pasišaipymų iš jo pagoniškų draudimų. „Agrokoncerno“ reklamą matysi kaip savo ausis. Pagonis Karbauskis - žmogus kerštingas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS