Politinio tvartelio maskuotės | kl.lt

POLITINIO TVARTELIO MASKUOTĖS

Regis, ta į kailinius ir nutukimą linkusi blondinė visai suskaldys seimūninę valstietiją, kurią jau ištiko savotiškas siaubo kolapsas. Žydinti vienybė, kuria taip buvo giriamasi, tebuvo tik kolektyvinė šio politinio rūtų darželio iliuzija, kuri, prasisklaidžius skandalo ūkui, ima skaidytis tarsi alkoholis blaivėjančiame kūne.

Naujoji dauguma, taip garsiai deklaravusi apie išties būtinas permainas, regis, tebuvo sutelkta maskuojant tuos vieno asmens emocinius ryšius, kurių esmę jau seniai atskleidė Sigmundas Freudas.

Niekas nebekalba apie Seimo narių mažinimą, pensijų didinimą, žmonių gyvenimo lygio kėlimą. Rinkėjams dar taip neseniai atrodžiusi patraukli politinė platforma "nusilialiakino" iki kasdienių aiškinimųsi apie seimūnų automobilius, vagystes iš seifo, Juozo Statkevičiaus paltukus, visureigį iš JAV ir ruonius kailinukams už 2 tūkst. eurų.

Kiaulė ėmė kriuksėti ir tarp valstietijos lyderių, kurių vienas iki paskutinio kraujo lašo gynė miglotų išteklių pritvinkusią blondinę, o kitas, vis dar sapnuojantis apie prezidentūrą, perspėjo, kad nereikia pasiduoti emocijoms.

Tačiau emocijos vis tiek sproginėja, – iš rūtų darželio sąjungos jau sprunka tie parlamentiniai baudžiauninkai, kurie nemato reikalo maskuoti to, kas šiandien akivaizdu net ir klausantis pasakų apie šiltuosiuose kraštuose šventai užrakintą svarbiausią šalies sutuoktinę.

Kaimietiška idilija su vainikėliais ant skystų galvelių ir pradinukams prievarta brukamais tautiniais kombinezonais, labai panašu, buvo reikalinga tik tam, kad ta keistais įgeidžiais besilepinanti persona galėtų padaryti neišdildomą įspūdį savo pasijai, apie kurios silpnybes ir būdą šiandien jau viską žino visa Lietuva.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

deinis

Dar nenusibo Pociui garbinti RGETĄ ,biški nekorektiškais pareiškimais ,laikas būtų leisti seimui dirbti ,dėkoju prietrankai ,kuris mane išvadino debilu ,ant nelaimėlių nereikia pykti .

Kaimyas

Viskas čia gerai. Kodėl visi pergyvena dėl tos šiūkšlės blondinės ir nepergyvena dėl jo žmonos ? Kas svarbiau ? Šeima ar meilužė ? Vėl sakysite, kad tai būtina įrodyti, nes nesimato ? Lyg tai nesimato iš šių kačiukų bendravimo.

Ojojoi

Geriau jau turėti polinkį į nutukimą, negu taip tulžimi taškytis, kaip Pocius taškosi. Varguolis, matyt, įsivaizduoja sąmojingas esąs... Beje, JAV tokį žurnalistą nutukėliai (tikri nutukėliai) į teismą paduotų ir solidžią kompensaciją prisiteistų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS