Airijoje laimi abortų šalininkai | kl.lt

AIRIJOJE LAIMI ABORTŲ ŠALININKAI

  • 6

Pirmieji oficialūs šeštadienį paskelbti Airijoje įvykusio istorinio referendumo dėl griežto abortų įstatymo liberalizavimo rezultatai parodė, kad už Konstitucijoje įtvirtinto abortų draudimo panaikinimą Golvėjaus rytinėje rinkimų apygardoje balsavo 60 proc. referendumo dalyvių.

Už draudimo panaikinimą pasisakė maždaug 60,19 proc. balsavusiųjų šioje rinkimų apygardoje vakarinėje Airijos dalyje.

Rinkėjų aktyvumas siekė 63 proc., pranešė pagrindinis balsų skaičiavimo centras Dubline.

Vėliau turėtų pasirodyti rezultatai iš likusių apygardų, kuriose dauguma rinkėjų, kaip manoma, taip pat balsavo už pasiūlymą liberalizuoti galiojantį įstatymą, pagal kurį nutraukti nėštumą leidžiama tik tais atvejais, kai kyla pavojus motinos gyvybei.

Apie ženklus, kad dauguma rinkėjų balsavo už abortų draudimo panaikinimą, kiek anksčiau šeštadienį užsiminė ir ministras pirmininkas Leo Varadkaras (Lio Varadkaras), referendumą pavadinęs „tylios revoliucijos kulminacija“.

„Tai, ką šiandien matome, yra tylios revoliucijos, kuri Airijoje vyksta jau 10 ar 20 metų, kulminacija“, – pareiškė jis visuomeniniam transliuotojui RTE.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

...

Nuo dabar airės galės dulkintis iki nualpimo.

puiku

sveikas protas nugalėjo. O davatkoms abiejų lyčių verčiau ramiai pasėdėt ant suoliuko parke ar prie bažnyčios. Normalūs adekvatūs žmonės abortų sugeba išvengt savanoriškai gimdydami ar naudodamiesi apsisaugojimo priemonėmis. Kitiems gi nors ir tokia pagalba t.y. abortas, bet reikalinga. Na, bent tam, kad nesikartotų tos baisios istorijos su nužudytais, nukankintais vaikučiais. Pamąstykit apie tai prieš pateisindami abortų draudimus. Ir atminkit, kad bet kokia prievarta prie gero nepriveda.

dubliner fuck fuck forever everyone

po naktiniu orgiju klubuose kruvos svirkstu ir prezervatyvu. Tokia Dublino realybe. Issigime zmones dideliu greiciu rieda i juoda bedugne. Airija jau NE katalikiska salis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS