Belgijos premjerą apkurtino starto šūvį paleidusi princesė | kl.lt

BELGIJOS PREMJERĄ APKURTINO STARTO ŠŪVĮ PALEIDUSI PRINCESĖ

  • 0

Belgijos ministras pirmininkas Charlesas Michelis (Šarlis Mišelis) patyrė dalinį klausos sutrikimą vienose bėgimo varžybose, kai princesė Astrid paleido starto šūvį iš pistoleto šalia jo ausies, antradienį pranešė vyriausybės atstovas.

Sekmadienį vykusiose 20 kilometrų bėgimo varžybose Briuselyje padarytoje nuotraukoje matyti, kaip skausmas iškreipia Ch.Michelio veidą, Belgijos karaliaus Philippe'o (Filipo) jaunesniajai seseriai Astrid paleidus šūvį netoli jo kairiosios ausies.

Dėl šio įvykio prancūzakalbiui premjerui antradienį teko atidėti savo pasirodymą parlamente, per kurį jis turėjo pristatyti nacionalinį investicijų planą, ir atlikti reikiamus tyrimus, nurodė atstovas.

Ch.Micheliui buvo nustatytas „dalinis apkurtimas“ ir „tinitas“ , arba „ūžimas ausyse“, sakė jo atstovas Fredericas Cauderlier (Frederikas Koderljė), atsisakydamas pateikti daugiau informacijos, kad būtų „išsaugotas privatumas“.

Premjerui pirmadienį ir antradienį buvo atlikti sveikatos tyrimai, siekiant išspręsti šią problemą „kaip įmanoma greičiau po šio incidento“, – pridūrė F.Cauderlier.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS