E.Macronas mato galimybę bendradarbiauti su Rusija sprendžiant tarptautines problemas | kl.lt

E.MACRONAS MATO GALIMYBĘ BENDRADARBIAUTI SU RUSIJA SPRENDŽIANT TARPTAUTINES PROBLEMAS

  • 5

Maskva ir Paryžius gali bendradarbiauti sprendžiant bet kokias tarptautines problemas, taip pat ir eidamos bendrų iniciatyvų plėtojimo keliu, pareiškė Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas (Emanuelis Makronas) ketvirtadienį susitikęs su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu Sankt Peterburge.

„Mes palaikome tvirtus ryšius tarptautinės politikos srityje. Manau, kad šių ryšių dėka galime rasti sprendimą ir dirbti kartu visomis kryptimis, ar tai būtų Ukraina, Artimieji Rytai, Iranas, Sirija, ar tai būtų, kaip mes įsivaizduojame, daugiašaliai metodai tarptautinėje politikoje“, – pabrėžė E. Macronas.

„Manau, kad galime dirbti kartu konsoliduodami mūsų pajėgas ir plėtodami bendras iniciatyvas“, – kalbėjo Prancūzijos prezidentas.

Kalbėdamas E. Macronas į V. Putiną kreipėsi „tu“. Jis padėkojo Rusijos vadovui už kvietimą atvykti į Sankt Peterburgą ir priminė paskutinį panašų jų susitikimą Versalyje.

„Praėjo metai. Praėjusių metų rudenį aš nusprendžiau priimti tavo kvietimą atvykti į Sankt Peterburgą. Ir šiandien tuo labai džiaugiuosi“, – kalbėjo E. Macronas.

Jis sutiko su V. Putino žodžiais, kad Rusijos ir Prancūzijos dvišaliuose ekonominiuose santykiuose „pastebimas nuolatinis augimas“ ir pažadėjo, kad po derybų šalys pasirašys virtinę svarbių sutarčių įvairiose srityse.

GALERIJA

  • Emmanuelis Macronas ir Vladimiras Putinas
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Liėtuvis

Musiškiai kai isižioja klounai, komedija prasidėjo))) rusai kalti ,kad maumonėliai nėko verti iš kolūkiu išlinde plugai išsilavinimas ant soviėtinės literaturos grybu paradas.

na

tuoj mūsiškiai "politikai" taps visiškais juokdariais, šokinėdami kaip musės prieš dramblį.

jau

šiasndien konservų elitas prakeiks šitą prancūzą
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS