Paryžiuje iš rusų turistų pagrobta milijono dolerių vertės papuošalų ir rūbų | kl.lt

PARYŽIUJE IŠ RUSŲ TURISTŲ PAGROBTA MILIJONO DOLERIŲ VERTĖS PAPUOŠALŲ IR RŪBŲ

  • 2

Šalia Paryžiaus esančiame oro uoste, aptarnaujančiame privačius lėktuvus, buvo apiplėšti trys rusų turistai, iš jų pavogta milijono dolerių vertės papuošalų ir prabangių rūbų, antradienį naujienų agentūrą AFP informavo šaltiniai policijoje.

Minėti turistai pirmadienį apie sėdėjo taksi automobilyje, vežančiame juos iš Le Buržė oro uosto, esančio į šiaurę nuo Prancūzijos sostinės, tačiau kelią jiems pastojo automobilis, kuriame buvo keturi asmenys, dėvintys slidininko kaukes, nurodė šaltiniai.

Vagys paspruko su trimis lagaminais, kuriuose buvusių daiktų vertė siekė iki 1 mln. dolerių (864 tūkst. eurų), tvirtino nukentėjusieji. Per incidentą niekas nebuvo sužeistas.

Tokio pobūdžio vagystės Paryžiaus oro uostų prieigose pastaraisiais metais yra gana dažnos; vagys tikisi užklupti turtingus turistus.

2015-ųjų balandį trys vagys, užpuolę taksi važiavusią meno kolekcionierę iš Taivano, pagrobė rankinę, kurioje buvo 4 mln. eurų vertės „Chanel“ papuošalų.

2017-ųjų vasarį šalia Le Boržė oro uosto sustabdę vieną rusų porą vežusį automobilį plėšikai pagrobė apie 100 tūkst. eurų vertės papuošalų ir kitų prabangių daiktų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

cha - juokas pro ašaras

Tai tik smulkios išlaidos, jeigu tiek vežasi kelionę

gikas

Kur daugiau privaziavusiu prakeiktu svetimsaliu, ten ir nusikaltimai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS