Paryžius: Rusija mėgino šnipinėti Prancūzijos karinį ryšių palydovą | kl.lt

PARYŽIUS: RUSIJA MĖGINO ŠNIPINĖTI PRANCŪZIJOS KARINĮ RYŠIŲ PALYDOVĄ

  • 3

Rusija vienu savo palydovu praeitais metais mėgino šnipinėti Prancūzijos palydovą, teikiantį saugųjį ryšį šios šalies kariuomenei, penktadienį pareiškė prancūzų gynybos ministrė Florence Parly (Florans Parli).

Prie palydovo „Athena-Fidus“, bendrai valdomo Prancūzijos ir Italijos, buvo „truputį per daug“ priartėjęs rusų palydovas „Luč-Olimp“, žinomas savo pažangiais signalų pasiklausymo pajėgumais, F. Parly sakė pietvakariniame Tulūzos mieste veikiančiame Prancūzijos nacionaliniame kosmoso studijų centre (CNES).

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

Taaaip, reikia Lietuvos IT ginkluotosioms pajėgoms užvaldyt kokį Rusijos palydovą...

manau

Bent jau būtu pridėję, - "Galimai mėgino" Tiek jau sau leido net Britanija mesdama kaltinimus dėl Skripalų.O šiaip eilinis marazmas.

bliamba

",,Prie palydovo „Athena-Fidus“, bendrai valdomo Prancūzijos ir Italijos, buvo „truputį per daug“ priartėjęs rusų palydovas „Luč-Olimp“, žinomas savo pažangiais signalų pasiklausymo pajėgumais,," Na taip, taip.. o „Athena-Fidus“?? Turbut, ..(Prancūzijos ir Italijos)..palydovas kosmose "zaide saxmatoms ir groja ir dainoja" ant mandolinos- (video Jutube)- Формула любви. Уно моменто,,,,!!:)))

SUSIJUSIOS NAUJIENOS