Prancūzijos prezidentas griežtai pamokė paauglį | kl.lt

PRANCŪZIJOS PREZIDENTAS GRIEŽTAI PAMOKĖ PAAUGLĮ

  • 5

Internete sparčiai plinta vaizdo įrašas, kuriame Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas (Emanuelis Makronas) griežtai pamokė vieną paauglį, kuris kreipėsi į jį pravarde.

„Kaip sekasi, Manu?“, – paklausė jaunuolis prezidento, kreipdamasis į jį vardo mažybine forma. Tai įvyko per oficialią ceremoniją, minint Charles'io de Gaulle'io (Šarlio de Golio) 1940 metų birželio 18 dienos kreipimosi į tautą 78-ąsias metines.

Šioje savo garsioje kalboje Ch. de Gaulle'is paragino prancūzus priešintis nacistinės Vokietijos okupacijai.

„Kreipkis į mane „pone Respublikos Prezidente“ arba „pone“, – atsakė E. Macronas.

„Kai norėsi pradėti revoliuciją, gauk aukštojo mokslo diplomą ir išmok išsimaitinti pats, gerai? Tada galėsi pradėti mokyti kitus“, – pridūrė prezidentas.

Antradienį E. Macronas paskelbė šio trumpo pokalbio vaizdo įrašą socialiniame tinkle „Twitter“ ir sulaukė daugybės žmonių komentarų. Kai kurie kritikavo prancūzų lyderį už jo arogantiškumą, kiti pritarė, kad prezidentas turi teisę reikalauti pagarbos.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

tam Ignas ...Mary Le Pen buvo lyderis per rinkimus

ir tik jankiams ysikisus buvo istrauktas populistas niekam nezinomas lyberastelis Macronas , o Mary buvo Feikines spaudos uz pinigus apdergta ....todel ir siandien prancuzija suskilus y gabalus ...o Macrona palaiko tik emigrantai ,lyberalai ir vaivorykstine prancuzijos publika...

Ignas

o tai ar neuzsitarnavo pagarbos, kai vien ji palaike didzioji dalis prancuzu, ar nereiketu kalbet pagarbiau , nes vienu metu salyje gali buti tik vienas prezidentas? ir ar nereiketu jo gerbti kad jis yra isties stiprus lyderis ir palaiko siltus santykius su Lietuva? cia sitas buvo skirtas jums nieko gro nematantys tautieciai

na ,kokia visuomene sukure,kaip mokomi

vaikai taip jie ir kreipiasi y Macrona ,,, ei Maci ! smaki kaip sekasi....o prasyt kad y jy kreiptusi ,,ponas,,, ,,ar ponas mikronas,, --tai jau zema, pats save zemina..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS