D. Trumpas ir V. Putinas planuoja du viršūnių susitikimus | kl.lt

D. TRUMPAS IR V. PUTINAS PLANUOJA DU VIRŠŪNIŲ SUSITIKIMUS

JAV ir Rusijos prezidentai Donaldas Trumpas ir Vladimiras Putinas svarsto 2019 metais surengti du viršūnių susitikimus Vašingtone ir Maskvoje. Tai trečiadienį, baigdamas savo vizitą Maskvoje, agentūrai „Interfax“ pareiškė D. Trumpo patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Johnas Boltonas. Dėl to prezidentai esą tarsis per savo pokalbius lapkritį Paryžiuje.

D. Trumpo kvietimas V. Putinui toliau galioja, sakė patarėjas. „Pirmiausiai yra galimybė surengti visavertį susitikimą Vašingtone, o po to vėliau tais metais Maskvoje galėtų įvykti atsakomasis D. Trumpo vizitas“, – agentūra citavo J. Boltoną.

Šis kartu patvirtino JAV pasiryžimą trauktis iš Vidutinio nuotolio branduolinių pajėgų sutarties (INF). „Tai prezidento sprendimas. Aš manau, kad jis labai aiškus ir vienareikšmiškas, todėl mes informuojame savo sąjungininkus“, – kalbėjo J. Boltonas.

V. Putinas pasiūlė D. Trumpui susitikti Paryžiuje lapkričio 11-ąją, kur bus minimos Pirmojo pasaulinio karo pabaigos 100-osios metinės. JAV prezidentas su tuo sutiko.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kęstas

D.Trumpas gerai tvarkosi. Ar verta Lietuvos pensininkams balsuoti už tuos politikus, kurie kovoja už globalizaciją? Ne. Globalizacija išvežė mūsų darbus, pavyzdžiui linų pramonę, į Kiniją, tokiu būdu globalizacija žymiai sumažino mūsų atlyginimus ir pensijas, kurios priklauso nuo tų mūsų atlyginimų. Norite didesnių atlyginimų ir pensijų - balsuokite už tuos politikus, kurie remia JAV prezidentą Donaldą Trumpą kovoje su globalistais, tokiais, kaip Dalia Grybauskaitė. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

MOCIUTE

koks jis yra toks ,bet savu neisduoda,sito teikia musu parsidaveliams ismokti ,

tuscias

balbatavimas nes viska sprendzia ne 1 zmogus o spec t.....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS