Th. May atmeta galimybę rengti antrą referendumą dėl „Brexit“ | kl.lt

TH. MAY ATMETA GALIMYBĘ RENGTI ANTRĄ REFERENDUMĄ DĖL „BREXIT“

  • 2

Didžiosios Britanijos premjerė Theresa May (Tereza Mei) ketvirtadienį atmetė galimybę rengti antrą referendumą dėl „Brexit“, nors keli parlamentarai tvirtino, kad jos pasitraukimo iš Europos Sąjungos susitarimo projektas yra pasmerktas žlugti.

„Kiek man yra žinoma, antro referendumo nebus“, – pareiškė ji per spaudos konferenciją Londone.

Th.May: mano kursas – teisingas

Didžiosios Britanijos premjerė Theresa May (Tereza Mei) ketvirtadienį per savo spaudos konferenciją pareiškė, kad jei bus atmestas jos „Brexit“ susitarimas, šalis pakryps „gilios ir didžiulės nežinomybės“ keliu.

„Kiekviena savo esybės dalele tikiu, kad mano nustatytas kursas yra teisingas mano šaliai“, – „Brexit“ susitarimą gynė premjerė.

Th. May trečiadienį laimėjo savo ministrų kabineto pritarimą „Brexit“ susitarimo projektui, bet ketvirtadienį patyrė didžiulį smūgį, kai atsistatydino virtinė vyriausybės narių.

Parlamente Th. May susidūrė su dideliu pasipriešinimu – ir griežtosios „Brexit“ linijos šalininkų, kuriems atrodo, kad susitarime per daug nuolaidų Briuseliui, ir ES šalininkų, norinčių glaudesnių ryšių su bloku arba antro referendumo.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kopustas.

Ka norejo ta ir nusibalsavo per pirma balsavima , nevaiku darzelis jog daryt antrus balsavimus. Ka pasesi ta ir pjausi, tai beliko suda pjaut che ,che, che...

tokios

/raganos/ kaip tecer ir daro betvarke savo nutarimais kuriuos incijuoja karaliene pagal masonu programa nesiskaitant su zmonemis...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS