V. Putinas: JAV bendroves Rusijoje pakeis konkurentai | kl.lt

V. PUTINAS: JAV BENDROVES RUSIJOJE PAKEIS KONKURENTAI

  • 3

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pareiškė esąs tikras, jog Vašingtono skelbiami draudimai JAV bendrovių veiklai Rusijoje kenkia joms pačioms – jas pakeis konkurentai iš kitų šalių.

„Tarkim, nuspręsta uždrausti „Exxon Mobil“ dirbti Arkties šelfe. Atimta galimybė imtis įdomios, perspektyvios veiklos, kuri tik sustiprintų JAV ekonomiką, sukuriant naujų darbo vietų, sužeriant papildomo pelno, formuojant daugiau mokesčių ir taip toliau“, – žurnalistams kalbėjo Rusijos prezidentas.

„JAV bendroves pakeis konkurentai. Tai dabartiniame pasaulyje neišvengiama“, – pridūrė jis.

Drauge jis pabrėžė, jog Rusija – „už harmoningus santykius su JAV ne tik ekonomikos, bet ir saugumo srityje“.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

deja...-

kacapai karo nelaimėjo, laimėjo Pasaulis, jei ne Amerikonai, Australai ir kiti sąjungininkai, kacapynas dar dabar teberuktu po atominio ginklo sprogdinimo virš maskvos ir kitu strateginiu vietų. Naujasis Pasaulis įsitraukė į karą tik kai sužinojo apie “nauja galingiausia” ginklą. Išsigando, tai puole nacionalsocialistus, kad patiems paskui bėdos nebutu.

jei

jei ne amerikieciu pagalba per kara su paraku maistu ir masinimis rusai karo butu nelaimeje jei europa nebutu kacapu atserusi tai putinas toks mandras nebutu rusai niekada nebuvo dekingi ir niekada nepasakys aciu uz pagalba

VYTAUTAS

pinigingos vietos tuščios nelieka.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS