Niujorko oro uoste du muitinės pareigūnai pasijuto blogai, patikrinę kosmetikos priemonių paketą | kl.lt

NIUJORKO ORO UOSTE DU MUITINĖS PAREIGŪNAI PASIJUTO BLOGAI, PATIKRINĘ KOSMETIKOS PRIEMONIŲ PAKETĄ

  • 0

Du JAV muitinės inspektoriai, dirbantys Johno F.Kennedy (Džono F.Kenedžio) oro uoste Niujorke, sekmadienį pasijuto blogai, patikrinę siuntinį, kuriame, kaip paaiškėjo, buvo kosmetikos priemonių paketas, pranešė Federalinis tyrimų biuras (FTB).

Vienos žiniasklaidos pirmuosiuose pranešimuose buvo iškelta prielaida, kad tie pareigūnai galėjo apsinuodyti nervus paralyžiuojančiomis dujomis VX.

Tačiau FTB atstovas Peteris Donaldas (Piteris Donaldas) nurodė: „Nustatyta, kad minėtame pakete buvo kosmetikos priemonės ir nieko daugiau.“

Tačiau dėl šis incidentas sukėlė nemažą susirūpinimą, o FTB pasiuntė pavojingoje aplinkoje parengtą dirbti reagavimo grupę į oro uoste veikiantį skirstymo centrą, kur patenka daugybė į Jungtines Valstijas siunčiamų pašto siuntų.

Vietos naujienų televizija WNBC anksčiau pranešė, kad dviejų muitinės inspektorių, kuriuos buvo pradėję pykinti, būklė pagerėjo ir kad jie atsisakė tolesnės medicinos pagalbos. Kanalas, cituodamas vieną teisėsaugos pareigūną, nurodė, kad įtartinas siuntinys tikriausiai buvo gautas iš Kinijos.

Šis incidentas nesutrikdė oro uosto keleivių terminalų darbo ir skrydžių tvarkaraščio, tačiau jis įvyko Jungtinėse Valstijose jau savaitę tvyrant nerimui dėl padidėjusios potencialių užsienio teroristų atakų grėsmės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS